Kaalaa
Fanka BB :)
Zawsze ktoś będzie dawał rady z dupy...
A czemu CC a nie SN, a czemu nie ten szpital tylko tamten.
Ja najwięcej rad dostałam przez te miesiące dot zwolnienia lekarskiego.![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Zawsze ktoś będzie dawał rady z dupy...
A czemu CC a nie SN, a czemu nie ten szpital tylko tamten.
Ja najwięcej rad dostałam przez te miesiące dot zwolnienia lekarskiego.![]()
czuje sie wywolana
![]()
Ja odciągałam i np. czytałam książkę, albo jak mała spala na poduszce na moich kolanach. I prawie całe mleko, które odciągałam szło do wywalenia. Zamrożone może 1 zużyły tatus. Jak przestałam dokarmiać to zaczęła się brzydzić butelki. Nawet w nocy jak tatuś chciał nakarmić moim mlekiem z butli to nie chciała.Pod wzgledem przygotowania nie, ale mozesz wyjsc na 5 godzin i zycie toczy sie daleja na kp nie ma opcji, chyba, ze odciagasz a to tez jest zero oszczednosci czasu
![]()
Plus na kp długim przynajmniej dzieci moich koleżanek do 2 roku życia potrafiły z cyca smoka robić i w nocy się budzić X razy...Pod wzgledem przygotowania nie, ale mozesz wyjsc na 5 godzin i zycie toczy sie daleja na kp nie ma opcji, chyba, ze odciagasz a to tez jest zero oszczednosci czasu
![]()
Oj ja pamiętam jak na imprezie z okazji 50lecia zakładu pracy mnie cycki wykańczaly. Nie było mnie jakieś 10-11h.To był zdecydowany minus. Koleżanka przyjechała z mężem i synem i po prostu wychodziła z imprezy na karmienie.Byłam niania na weselu dziecka KP i MM. Mama KP była całe wesele zestresowana, pod telefonem, z bolącymi cyckami. Mama MM odpisała mi na wiadomość razi w sumie to mi pokazało że MM wcale nie jest zle.
Oj taaaak, moje podopieczne na MM szybko zaczęły przesypiać noce albo budzić się raz/dwa razy, a jak mi koleżanka opowiada że jej córka w wieku 1.5roku nadal z nimi śpi bo w nocy budzi się na cyca kilka razy to mam takiePlus na kp długim przynajmniej dzieci moich koleżanek do 2 roku życia potrafiły z cyca smoka robić i w nocy się budzić X razy...
No i właśnie to uwiazanie...dla mnie osobiście odpada mimo miłości do moich dzieci.
A mm przygotowywałam w minute![]()
Wlasnie to jest to, cos za cos, tu nie ma idealnych wyborow, kazdy po pierwsze idzie w to co wybierze, a wybierze tez to co jest fizycznie w stanie, ale trzeba jak najbardziej luzowac glowe, zeby nie siedziec i jeszcze sobie nie dokladac, bo szczesliwa mama to szczesliwe dziecko o!Plus na kp długim przynajmniej dzieci moich koleżanek do 2 roku życia potrafiły z cyca smoka robić i w nocy się budzić X razy...
No i właśnie to uwiazanie...dla mnie osobiście odpada mimo miłości do moich dzieci.
A mm przygotowywałam w minute![]()
Fajnie poznać różne spojrzenia i różne perspektywyWlasnie to jest to, cos za cos, tu nie ma idealnych wyborow, kazdy po pierwsze idzie w to co wybierze, a wybierze tez to co jest fizycznie w stanie, ale trzeba jak najbardziej luzowac glowe, zeby nie siedziec i jeszcze sobie nie dokladac, bo szczesliwa mama to szczesliwe dziecko o!a mowie to ja, napalona na kp podczas ciazy
![]()