93kora
Moderator
Nie czuję jeszcze na brzuchu ale czuję w środku takie pulsowanie(?) bardzo możliweMoże kopy w nią dostajesz?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Nie czuję jeszcze na brzuchu ale czuję w środku takie pulsowanie(?) bardzo możliweMoże kopy w nią dostajesz?![]()
Ja mam 4 grudnia dopiero więc ..Ja czekam z niecierpliwością na koniec tygodnia, mam same piękne wyniki dla lekarz. Na pewno będzie zachwycona.![]()
Ja mam 4 grudnia dopiero więc ..
Ważne, że wyniki masz dobre a w zasadzie najważniejsze to jest. Ja muszę iść do laboratorium i zrobić bo idę tam i dojść nie mogę coś. A diagnostyka 5 minut drogi
![]()
To Ty chyba powinnaś coś na ciśnienie dostaćIronizuję
Dostanę wpier... koncertowy, chociażby za pulsy rzędu 160 które osiągam spoczynkowo![]()
To Ty chyba powinnaś coś na ciśnienie dostać![]()
O tak, położna do mnie "krzycz jak będzie Ci się chciało kupę". Nie zdarzyła wyjść, a ja "kupa!"Podobno bardzo podobne, pod koniec porodu już nie pozwalaj chodzić na kupe bo to dziecko![]()
Mamy „harmonijny rozwój” i trzyma się centyla do którego spadła po urodzeniu. Niby nie chodzi o to by ją tuczyć (jak to nie?! Babunia mode on) i jest ok, tylko fizjo ma nas obejrzeć profilaktycznie ale niby wszystko w porządku z jej perspektywy@Klemensa daj znac po wazeniu, czy wszystko idzie w normach![]()
Nooo, jutro 8 tygodniWhaaaaat, to już dwa miesiące?![]()
Lajkuję za odpocznę w domu. Wysyłam bobozarazkiNo wlasnie czas zapierdziela niesamowicie, dopiero co tu przyszlam, @loumarie zaszla w ciaze, a ja dalej dupawidze ile mi ucieklo!
Ale byle do swiat, odpoczne w domu, a pozniej jakos to bedzie![]()