reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Ja przy pierwszym porodzie byłam o krok od kleszczy, na cesarkę było za późno a nie mogłam go wyprzeć - 45 minut trwały parte 🫣 Drugi poród za to poszedł elegancko 😉
Ja swojego pieerwszego nie zapomnę bo była taktyczna 💩💩 a drugi CC bo właśnie groziła zamartwica. Już w wodach zielonych był. A no i tętno skakało

reklama
Muszę iść w tym tygodniu do przychodni nowej, którą sobie wybrałam bo chyba kogoś przerasta obsługa systemu w mojej placówce... Mieli tydzień na akceptację moich deklaracji POZ-u i ciiiisza. Niby cyfryzacja, niby ułatw sobie życie. 😁

Muszę iść w tym tygodniu do przychodni nowej, którą sobie wybrałam bo chyba kogoś przerasta obsługa systemu w mojej placówce... Mieli tydzień na akceptację moich deklaracji POZ-u i ciiiisza. Niby cyfryzacja, niby ułatw sobie życie. 😁
Oo to poczekasz aż kartę Twoja wyślą o Paniii 😱
A może zaakceptowali, dzwoniłaś ?

reklama
Nie no, z turbopięty pójdę w tym tygodniu z zapytaniem o co im chodzi, bo dzisiaj mi IKP zaspamował skrzynkę mailową z tego tytułu. 😀
A no tak najlepiej, prosto i źródła pytać 😁
A na meila dostaniesz odpowiedź .... Za rok może dwa 🤣

Wake Up Hello GIF by Pudgy Penguins

Ostatnia edycja:
Do góry