reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Pasuje 😀
Nie siedzę na dupie bo ciagle jestem na nogach a co najwazniejsze nie mam styczności z klientami więc jest cisza i spokój 😍 tak to można pracować 🥹
Z klientami różnie bywa a trzeba dostosować się do zasady "nasz klient, nasz pan" -tak jest w sklepie, bynajmniej tam gdzie ja pracowałam to tak było.

No a jak ludu nie ma to spokojniej się pracuje na pewno. Nikt nie narzeka np na ceny (jakby to wina kasjerek była) 🥴...

Z klientami różnie bywa a trzeba dostosować się do zasady "nasz klient, nasz pan" -tak jest w sklepie, bynajmniej tam gdzie ja pracowałam to tak było.

No a jak ludu nie ma to spokojniej się pracuje na pewno. Nikt nie narzeka np na ceny (jakby to wina kasjerek była) 🥴...

Siedziałam w handlu od skończenia szkoły średniej i powiem tyle, kto w handlu pracuje ten się w cyrku nie śmieje 😂
Już nie planuję do niego wracać nigdy więcej 🤯

reklama
Siedziałam w handlu od skończenia szkoły średniej i powiem tyle, kto w handlu pracuje ten się w cyrku nie śmieje 😂
Już nie planuję do niego wracać nigdy więcej 🤯
Moja siostra ma to samo, a ja w sumie lubiłam tą robotę 😁 Zawsze się coś działo, były dobre kontakty, tylko fizycznie nie raz dawała po tyłku.

Do góry