Hermeneg
Fanka BB :)
Najważniejsze, że Ci praca pasuje![]()
Pasuje
Nie siedzę na dupie bo ciagle jestem na nogach a co najwazniejsze nie mam styczności z klientami więc jest cisza i spokój
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Najważniejsze, że Ci praca pasuje![]()
Z klientami różnie bywa a trzeba dostosować się do zasady "nasz klient, nasz pan" -tak jest w sklepie, bynajmniej tam gdzie ja pracowałam to tak było.Pasuje
Nie siedzę na dupie bo ciagle jestem na nogach a co najwazniejsze nie mam styczności z klientami więc jest cisza i spokójtak to można pracować
![]()
Ja chyba bardziej robie na wytrawnie, ale w sumie dzieki za pomysl na obiad!Dwa razy w życiu robiłam tartę, raz na słodko i raz na wytrawnie. Chyba nie były wybitne bo nawet nie pamiętam jakie to były dokładnie![]()
Z klientami różnie bywa a trzeba dostosować się do zasady "nasz klient, nasz pan" -tak jest w sklepie, bynajmniej tam gdzie ja pracowałam to tak było.
No a jak ludu nie ma to spokojniej się pracuje na pewno. Nikt nie narzeka np na ceny (jakby to wina kasjerek była)...
Ja chyba bardziej robie na wytrawnie, ale w sumie dzieki za pomysl na obiad!
Zawsze z kielbaska, brokulem o losie!ale bym zjadla!
O to to właśnieSiedziałam w handlu od skończenia szkoły średniej i powiem tyle, kto w handlu pracuje ten się w cyrku nie śmieje
Już nie planuję do niego wracać nigdy więcej![]()
Nie kuśBędzie szarlotkai może zrobię kulki cynamonowe bo mnie kuszą odkąd zobaczyłam przepis
![]()
Moja siostra ma to samo, a ja w sumie lubiłam tą robotęSiedziałam w handlu od skończenia szkoły średniej i powiem tyle, kto w handlu pracuje ten się w cyrku nie śmieje
Już nie planuję do niego wracać nigdy więcej![]()