reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Dwa lata temu o tej porze gadałam do brzucha żeby już zarodek obumarł i dał mi żyć bo beta rosła zamiast maleć. Rok temu było mi przykro że pocieszyłam sie ciąża jeden dzień. W tym roku mała eMka drze mi sie do ucha 🥹

Za kilka lat będzie pytała przy kolacji wigilijnej czy możecie już otwierać prezenty 🤣🤣
Moja córka tak robi od dobrych kilku lat 🥰

reklama
U nas właściwie nie ma zwyczaju prezentów. Najczęściej robię to ja. W domu rodzinnym, puki byliśmy dziećmi były prezenty, później już nie. Teraz na "starość" są. U partnera też nie było zwyczajów prezentowych.

Ja w tym roku najbardziej podekscytowana jestem prezentem dla brata. Tam sobie zażyczył popierdółkę sprzętową no to ok, niechaj będzie. Ale jeszcze nie wie, że mu kupiłam bon na kupno sprzętu dużego agd do domu, bo się buduje. Dom już w etapie wykończeniówki. Sobie sprawi jakąś lodówę czy tam inną zmywarę, bo się bawi w zosię samosię więc muszę cudować konspiracje.

reklama
Do góry