reklama
Hermeneg
Fanka BB :)
Bardziej z nudów niż z przymusu
Już mi trochę zaczynało na głowę siadać, w końcu siedziałam w domu od kwietnia bo tak ustaliłam z mężem, że na czas in vitro nie będę pracowała.
Koniec końców czas leci, ciąży jak nie było tak nie ma, transferu drugiego też więc się wzięłam za szukanie pracy
Szczęśliwie wysłałam jedno jedyne cv i akurat pykło
Hermeneg
To gratulacje!Czyli jednak zostałaś przodownikiem pracy. No super.
Ty do pracy, ja z pracy... kto by pomyślał![]()
Z tym przodownikiem pracy to bym nie szalała, pracuje dopiero 6 dzień, od wczoraj już samodzielnie
loumarie
Z tym przodownikiem pracy to bym nie szalała, pracuje dopiero 6 dzień, od wczoraj już samodzielnie![]()
No ale powoli i do przodu
Hermeneg
No ale powoli i do przodu![]()
Otóż to
A że u mnie ze wszystkim powoli ale niekoniecznie do przodu to cóż
Dobrego wieczoru Bździągwy, ja już uciekam
93kora
Moderator
A ja uwielbiam najlepiej potrójny serWogóle to myślę o pizzy, ale pepperoni. I nie wiem czy to bardziej przez Ciebie @93kora czy przez Kami, bo ona też się ciągle pizzuje i później mi zdaje relacje.no aaale to strefa dzikich marzeń, żołądek nie podoła takim przyjemnościom.
Niby lipa, ale z drugiej strony, dzięki temu przynajmniej udaje mi się póki co nie przekroczyć tej magicznej wagi określonej przez dr. xD Na te 11/12 tygodni mam jeszcze 5 kg zapasu, może sie zmieszczę.![]()
Smacznego
Załączniki
reklama
93kora
Moderator
No to dobrą porę wybrałaśByłam dziś krwi upuścić. I nawet się nie musiałam do kolejki wypchać. Nie było kolejkiza to jak wyszłam z zabiegowego zaczęli się ludzie zbierać.
Tak patrzę na zdjęcie pizzy i mi ślinka kapie.
O ezzzu ja się tym już przejadłam, serio. Chyba ostatni raz to zjadłam bleee. Za to chodzą teraz za mną zupy, najlepiej chłodnik ale gdzie ja botwinkę kupię w porze jesienno/zimowej ?