reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Tak, na szczęście całe weekend się skończył 😁 impreza super, na drugi dzień pokazy gimnastyczne parę godzin także mózg mi wybuchł po tym weekendzie, bo ja jestem typowym introwertykiem.
Ogólnie nie ogarniam dni, tygodni, dziś się zorientowałam, że do świąt został tydzień 😏
Tylko tydzień a ja jeszcze gotować nie zaczęłam xD

reklama
Ja nie mam nawet z czego gotować 😆 miała być magia świat, a jest szarowa i brak organizacji 😏
Ja też XD. Póki co to moje występy w sklepach są na regałach z prezentami i zabawkami 🙈.
W poniedziałek pogotuje gołąbki zawekuje już, bigos tak samo zrobię i zawekuje.
Mięso smażyć będę w środę . A pierogi, paszteciki i krokiety będą gotowe.
Jeszcze mojej Mamie daliśmy trochę kasy, żeby Nam śledzia narobiła i Bóg wie co wymyśli 😁. I tak spędzamy tam Wigilię i 1 dzień świąt więc lepiej, żeby się nie marnowało i mnie. A tak zostanie na sylwestra powekowane. Bo mój J mój brat i szwagier to żyją już sylwestrem od listopada ja pierdzielę xD .

Ja też XD. Póki co to moje występy w sklepach są na regałach z prezentami i zabawkami 🙈.
W poniedziałek pogotuje gołąbki zawekuje już, bigos tak samo zrobię i zawekuje.
Mięso smażyć będę w środę . A pierogi, paszteciki i krokiety będą gotowe.
Jeszcze mojej Mamie daliśmy trochę kasy, żeby Nam śledzia narobiła i Bóg wie co wymyśli 😁. I tak spędzamy tam Wigilię i 1 dzień świąt więc lepiej, żeby się nie marnowało i mnie. A tak zostanie na sylwestra powekowane. Bo mój J mój brat i szwagier to żyją już sylwestrem od listopada ja pierdzielę xD .
Ja właśnie będę w domu, więc muszę wszystko przygotować aby mieć conjamniej 4 dni bez wymyślania jedzenia 😄

Ty to raczej catering w tym roku ;) Gdzie tu jeszcze w garach chcesz stać :o
Jakoś nikt się nie przejmuje, że będzie długi weekend. Jakoś to będzie, zawsze zostają frytki i chleb tostowy. Jakoś się nie mogę dogadać z tym moim chłopem. On zrobi sałatkę jarzynowa i już. Może zrobić pierogi jak zrobię farsz i ciasto.

reklama
Jakoś nikt się nie przejmuje, że będzie długi weekend. Jakoś to będzie, zawsze zostają frytki i chleb tostowy. Jakoś się nie mogę dogadać z tym moim chłopem. On zrobi sałatkę jarzynowa i już. Może zrobić pierogi jak zrobię farsz i ciasto.

A czujesz się jeszcze na siłach na kucharzenie?

Do góry