reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

W środę Wigilia a my jeszcze prezentów nie popakowaliśmy 🤣. Nie mam weny ani zapału jakoś w tym roku, żeby nie było kocham święta ale no jakoś zmęczona jestem bardziej niż rok temu czy kilka lat wstecz, ciekawe czemu 🤣
Odebrał partner paczkę z paczkomatu i pyta co to. No to mówię, że prezent pod choinkę. I jego pytanie a sobie co kupiłaś? Mówię, że nic. Aa bo Tu sobie urodzisz...

Ja się cieszę, że dziecko miało chęć ubrać choinkę, bo to jedyny świąteczny akcent. Nastroju mam zero.

reklama
Odebrał partner paczkę z paczkomatu i pyta co to. No to mówię, że prezent pod choinkę. I jego pytanie a sobie co kupiłaś? Mówię, że nic. Aa bo Tu sobie urodzisz...

Ja się cieszę, że dziecko miało chęć ubrać choinkę, bo to jedyny świąteczny akcent. Nastroju mam zero.
A na kiedy masz termin dokładnie ? Na grudzień teraz tak?

Ja mam jeszcze dwa kartony do zapakowania... ale reszta stoi pod choinką. 😁
Ostatnie dni mega zasuwam, aż jestem w szoku, że daję radę we wszystkich skłonach, przysiadach 🤣
Moze masz przypływ energii 😂 ale żarty żartami ja tak miewam. Czasem mi się nic nie chce a czasem jak się wezmę za robotę to od góry do dołu mogę robić 😏

Dzisiaj miałam gotować z Mamą ale ją do pracy na dyżur wezwali bo się kobietka pochorowała. Więc grałam z synami a to w kamyczki a to kalambury i Bóg wie co wymyślili i chcieli

Jedyne co było w ciąży dobre to to że nie ciągnęło mnie do słodkiego. Teraz bym żarła wszystko co się da zwłaszcza jak zarwę nockę bo mój mózg żąda wtedy cukru i kawy 🫣i nagle kocham chałwę 🤪
X lat temu lubiłam chałwę. Teraz dostałam od teściowej, ale to nie ten smak i siedzi w szafce- jedna napoczętą, a druga nawet nie tknięta.

Jedyne co było w ciąży dobre to to że nie ciągnęło mnie do słodkiego. Teraz bym żarła wszystko co się da zwłaszcza jak zarwę nockę bo mój mózg żąda wtedy cukru i kawy 🫣i nagle kocham chałwę 🤪

No jak karmisz to jednak zapotrzebowanie na kcal rośnie. A organizm wtedy żąda cukru bo najszybciej sobie straty uzupełni 😀

reklama
@Lwica1410 strzel no partnerowi i zwal z premedytacja na hormony!

Ale mnie wczoraj rozlozylo, jak pomysle, to w sumie w piatek lekko juz bralo… oby na jutro sily mi wrocily, bo robie pierwsze ciasto i farsz do pierogow, resztw chyba odrzuce na wtorek, tylko wtedy sie zajade..
chcialam dzisiaj sprawdzic czy juz lepiej- zrobilam sobie paznokcie, no prawa reka wyglada cudownie, bo tak sie spieszylam zeby skonczyc i sie polozyc, ze trudno.. bede witac sie lewa :D

Do góry