reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Doris - jeśli to nie przepowiadające to się nasilą;) a jeśli przepowiadające, to nie mam czym się przejmować.. Wczoraj dostałam od gin "zielone światło" na rodzenie, więc co ma być to bedzie.. Ale nie ukrywam że jestem trochę zdziwiona że coś się już zaczyna dziać..

No jak mnie scisnelo to nie wiedzialam co sie dzieje a moze to nie byl skurcz nie wiem co to bylo ale bylo bardzo nie przyjemne...

A tak wogole to ja chyba za duzo przemyslam nic innego nie robie tylko mysle i mysle....

Ostatnia edycja:
Wlasnie przed chwila wlaczylam link ktory dziewczyna podaje w poscie o Marii Czubaszek i o tym jak sie wypowiadala na temat aborcji i ze sama sie jej poddala no i wlaczylam filmik i jestem roztrzesiona nie bede wam linka podawac bo nie chce zebyscie to ogladaly przezylam szok normalnie!!!!!!
Juz nie latam po tym forum i nic nie szukam bo sama krzywde sobie robie!!!

Ivi a jak one wygladaja, cos jak bol na okres?

Ja mam zły dzien :-( Znowu psychicznie troche dół załączył się mieszkaniowy... Wogóle ta swiadomosc od wczoraj, ze niby zaraz 34 tydzien i wiedza, ze od 36 tygodnia to juz dochodzone nie daje mi spokoju :frown: a do tego jakos mi .nie komfortowo :/ Brzuch nie to że boli, ze jakies skurcze..ale odczuwam straszne rwanie od dołu brzucha, brzuch sie czasem stawa ( juz chyba kumam o co w tym chodzi) i wogole jakos nie jest fajnie :-(

Witam no ja pisze ze szpitala z kom na watki zamkniete dostepu nie mam. I nie nadrobie was niestety wiec powiem tylko trzymac sie w dwu packach jak najdluzej.
Teraz samolubnie bo o sobie wiec leze sobie i chyba lezec bede do konca . Wczoraj okazalo sie z zlecili badania jedne a na drugie pobrali uhhh. Dalej czekam na wyniki asat alat bo mam te cholestaze noggi napuchniete i czerwone jak noworodek mam caly czas. Dzis uwolniono mnie ood krolowki z felkiem wiec poszlam sie wykapielic. Co latwe nie jest na 5 czy 6 pokoi na pietrze gdzie w kazdym mieszka 5 kobiet sa 4 prysznice z czego w jednym tylko jest ciepla woda i o 5 40 bylam trzecia w kolejce. Ale wykapielony i oksrobany czlowiek czuje sie lepiej. Jak dlugo lezec bede nie wiem i sie nie dowiem moj gin na urlopie kolo 14 bedzie jesli cholestaza sie poglebi lub zaczna sie skurcze to bede miala cc lub sn jesli tak szybko akcja sie potoczy.

Cos jeszcze mialam pisac ale wypadlo mi z glowy bede starala sie wpadac i pisac co u mnie i dziekuje za troske o nas. Pozdrawiamy ze SPA bardzo nikla. Satysfakcja ze tu jestem

Wlasnie przed chwila wlaczylam link ktory dziewczyna podaje w poscie o Marii Czubaszek i o tym jak sie wypowiadala na temat aborcji i ze sama sie jej poddala no i wlaczylam filmik i jestem roztrzesiona nie bede wam linka podawac bo nie chce zebyscie to ogladaly przezylam szok normalnie!!!!!!
Juz nie latam po tym forum i nic nie szukam bo sama krzywde sobie robie!!!

Tunia co sie przejmujesz...przeciez to nie twoje zdanie

hehe-ale sie nakrecacie z tymi skurczami

Ja dzis nie moglam spac...znaczy po 4h bylam wyspana...i zasnelam jeszcze na chwile na kanapie i to na tyle.

Mam dziś babyshower-a wcale nie mam ochoty:zawstydzona/y:

reklama
Ivi widziałam i strasznie współczuje tej Kobiecie... musiała przeżyć prawdziwą tragedię... :-(tylko bez potrzeby wplątała w nią całą polskę - teraz jak znów wystąpi podobna sytuacja ludzie nie będą już tak skłonni do pomocy nauczeni doświadczeniem.... :-(a inni tej pomocy moga naprwdę potrzebować...

Kochana powiedz mi jak wyglądają te skurcze??? Mi się spina brzuch, czasem zaboli, czasem nie i mam jakieś kłucia w dole... ale to 1 ciąża i nie wiem czy tak skurcze te właściwe wyglądają :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry