• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
patka bedzie dobrze &&&&&&&&&&&&&&&&& powodzenia ;*

dobranoc odmeldowuje sie ;-) bede po ktg ide dopiero na 12 wiec troszke to potrwa zanim wroce ;-)

Ostatnia edycja:
Patka powodzenia będzie dobrze.

U Iny dalej nic nie wiadomo, ale pewnie już urodziła tylko jest zmęczona to nie dała znać albo Tunia jeszcze kima bo to chyba ona miała kontakt z Iną. A niech kobitki sobie śpią póki mogą.

Angel boski chomik w Twojej sygnaturce, ja też bym teraz utknęła w takiej zjeżdzalni hehe:-D no po prostu WYPAS:tak:

Patka,
powodzenia, kciuki trzymam

Angel,
no chomik super, oj tez bym uutknęła:zawstydzona/y:

Doris,
Ale 20kg daje po kregoslupie jak nic.
a Oskar niech jeszcze u mamy pofika w brzuchu, jak przeprowadzka, jakieś postepy

U nas dzis leje, nic tylko się upic, dobrze, ze plan dnia mam:
-wkuwanie hiszpańskiego do egzaminu
-wizyta na plotki sąsiadki z mała 2miesieczna corcia
-kosmetyczki, bo do stop nie dosiegam, a porządek trzeba zzrobić
-ogarnąć domek z balaganu

Milego dnia dziewczyny

Hej dziewczynki:-)

Inamorate strasznie sie meczy caly czas pisze ze chce do domu wcale jej sie nie dziwie wszystko stanelo w miejscu.....
I ja myslalam ze jak juz wstane dzisiaj to juz bedzie po wszystkim i pokaze Wam mala Hanie a tu klops...

U mnie noc nawet nawet nie budzilam sie za czesto i chyba sie nawet wyspalam:-)

patka trzymam kciuki:-)

Witam!

Patka kciuki zacisnięte, będzie dobrze!

Jej ale męczą Inę... No i Hanię, bo to dla niej też wysiłek... dziwne, że wczoraj nie podpięli oxy.. Mam nadzieję, że chociaż coś pospała w nocy, bo dziś będzie niezła jazda... no ale będzie mieć w końcu córeczke przy sobie :tak:

Super, że Pere z synkiem do domku wraca - widocznie wszystko juz ok :-)

Renia niketóre pielęgniarki czy położne to po prostu chyba mineły się z powołaniem, ale naprawde trzeba miec pecha, żeby chociaż na jedną ludzką nie trafić ;-) dobrze, że są własnie nieliczne te, które przykładają się do pracy :tak:

a u nas wygwizdowie dziś :baffled: dobrze, że blisko mamy do przedszkola - z rana chociaż sie dotleniłam ;-) wczoraj kilka skurczy miałam wieczorem, rano też jedne konkretniejszy... chyba może jednak skończę dziś to co musze zrobic przed narodzinami maluszka - bo jeszcze gotowy psikusa zrobić ;-)

reklama
Patka trzymam za Was kciuki :tak:

Tunia co z inamorate ?? Ja myślałam że ona jest już na oksy a dopiero dziś rano jej podłączyli ?? Czyli co akcja zaczęła się samoistnie czy jej inaczej wywoływali ?? :confused::confused::confused:

Renia Ja rozmawiałam z położną która zachęcała mnie do pisania planu porodowego - taką prawdziwą z powołania , która idzie z postępem :-) Te które się śmieją z pacjentek to zazwyczaj wypalone zawodowo rutyniary ;-) Fajnie że Ci się udało trafić na odpowiednią :-)

Perelandra cudowne wieści :-) Mam nadzieję że już szykujecie się do domku :tak:

Ja dziś czekam na koleżankę , Tylko pomysłu na obiad brak :-( Została mi z wczoraj wołowina kangurzycy - ale nie mam pojęcia jaką zupkę ugotować - chyba kupię mrożonkę :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry