Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana, zero stresukobietki mam pytanie... do tych ktora sa juz szczesliwe i tula swoje maluszki a przyszyly one na swiac przez cesarke - bo na szkole rodzienia i ogolnie jakos nastawialam sie na sn i nie wiem nic jak to jest po cc. jak wyglada polog, kiedy mozna co robic, ile goi sie blizna jak sie z nia obchodzic itd. Lekarz nic mie nie mowil, mały jeszcze glowa w gorze i zaczelam sie tym interesowac ale w necie to sie przerazilam jak zaczelam czytac ze blizna boli 2 miesiace ze nie wolno ndzwigac, nie moczyc blizny, ze ciezko zrobic siusiu, zeby zapomniec przez rok o robieniu brzuszkow i cw na miesnie brzucha i troche sie zalamalam to naprawde az tak powazna operacja i potem tak ciezko sie karmi i funkcjonuje?
tematy już połączone
Tymek coraz odważniejszy w stosunku do siostry, dziś zaczął jej dawać buzi w czółko
mam nadzieje że trochę łatwiej będzie jak Tymek wróci do przedszkola po chorobie...Amandla chyba grzeczne dziecko Ci się trafiło :-) Jak robisz tego pieczonego łososia ?? poproszę o przepis![]()