Kasiulka!
Fanka BB :)
Hej :-)
tunia pogratuluj babci umiejętności :-)
pinula tak to jest, że w zmęczeniu szybko puszczają nerwy, trzymam kciuki za poprawę humoru
u nas fajnie, Grzesiowi chyba zaczyna dojrzewać układ trawienny bo widzę, że jest coraz lepiej :-). Pogoda cudna zaraz przyjdzie do mnie przyjaciółka, a później jeszcze druga z 2,5 letnim synkiem :-). No i majówka nam się zbliża, mąż wziął urlopy więc tydzień razem. W niedziele jedziemy do teściów, przed nami 400 km samochodem, ze strachem o tej podróży myślę
, na szczęście zapowiadają piękną pogodę, więc będzie łatwo się zatrzymać. A wy, gdzieś się wybieracie??
tunia pogratuluj babci umiejętności :-)
pinula tak to jest, że w zmęczeniu szybko puszczają nerwy, trzymam kciuki za poprawę humoru
u nas fajnie, Grzesiowi chyba zaczyna dojrzewać układ trawienny bo widzę, że jest coraz lepiej :-). Pogoda cudna zaraz przyjdzie do mnie przyjaciółka, a później jeszcze druga z 2,5 letnim synkiem :-). No i majówka nam się zbliża, mąż wziął urlopy więc tydzień razem. W niedziele jedziemy do teściów, przed nami 400 km samochodem, ze strachem o tej podróży myślę
, na szczęście zapowiadają piękną pogodę, więc będzie łatwo się zatrzymać. A wy, gdzieś się wybieracie??
no ale potem nie bardzo jej się spać i co się do niej nachyliłam to śmiała się do mnie mała wariatka
tez sie nam ulewa, zwłaszcza w ostatnich dniach
po raz pierwszy u taty chyba. I siedzieli sobie panowie, nawijali jak najęci, tato pokazał synowi, jak wygląda butelka piwa - ależ wodził za nią oczkami
. I tak dobrze ponad godzinę - mama poprasowała, a nawet zaryzykowała wyjazd do restauracji, żeby chrzciny zamówić. I wracałam pędem obawiając sie wielkiego wrzasku, a w domu spokój i dalsze "rozmowy"