Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

U nas lipa-szpital! Kurcze!dosc ostre zapalenie pluc ( jak to lekarz powiedzial ) na dodatek z minuty na minute jest coraz gorzejtak mi jej żal z tym okrutnym welfronem! A ja siedze na cholernie twardym drewnianym stołku i łóżka nie mam
ale mama moja ma mi zaraz przywieść polówkę.jestem wstępnie sama na sali dwuosobowej ale takie oddziały śmieszne są bo cale przeszklone i wszystkich widać. Ciekawe po co to tak
załamana jestem jak pomysle o 10 dniach w tym szpitalu! Na dodatek prysznica dla mnie nie mają! A mi ciężko wyjść do domu się wykąpać bo mała na cycu i jak nie śpi to tylko wyje!a śpi różnie raz 30min raz 5godzin! Jedzenie tez musze sobie jakoś załatwiać sama a mąż z chorym Bartkiem w domu! Zaraz i ten tu się pojawi i bedziemy na majówce w 4w szpitalu
hehe
Vill w zwiazku z tym dopiero w poniedzialek mąż ci chuste wyśle- sorry sle wczoraj pół dnia spędziłam w przychodni i w koncu tu wylądowałam!