Kwiatuszek dziękuję za pomoc

niestety ja tak samo jak Angel uwazam ze nie wazne co zjemy kolki są albo nie są.pozatym żadko ktore z naszych dzieci ma kolki tylko probuja zrobic czy puscic bąka

a to u takich maluchow ból i niezły wyczyn bo nie maja jeszcze wyrobionych mięśni brzucha które są niezbędne do tego.
Ja jem wszystko wraz z kapustami i tajskimi zupami i truskawkami i cytrusami i tonowe ilości czekolad i kawą i spritem itd. Tylko pewna jestem co do tego ze zioła przechodzą z mlekiem bo kiedys wypilam herbatke na przeczyszczenie jak bylam sie karmilam z Bartkiem bo juz kilka tygodni sie zakorkowalam i mnie jak zwykle nie ruszylo tylko on budny dwa dni kupczał! No moze czekolada tez przechodzi bo Pola cala w mikro krostkach na twarzy ( ale niestety to moje życiowe uzależnienie i pewnosci nie mam ze krostki Poli są od czekoloda bo moze to byc jeszcze taka fizjologiczna kaszka) wiec nie odstawie słodyczy bo nie umiem odrazu mam mega wkur...!
Więc mi się wydaje że Pola nie jest marudna od brzucha bo nie wyglada na to zeby ją brzuch bolał ,ale mogę się mylić. Ogolnie efekt tego taki że caly weekend poza nocą nie spała bo nie chcialam sie bawic w zywe łóżko i probowalam cos poza siedzeniem z nia na rekach zrobic. Wyła więc dużo.a chusta u mnie odpada bo kregoslup mam do kitu!
Mamicurina doczytalam ze kolezanka będzie miała KONINĘ i ty pojedziesz ją jeździć i podgrzać i upiec

hehe dopiero pod koniec zrozumialam ze o komunię chodzi
Co do zapominania

ja od polowy ciąży nie wiem jak sie nazywam

a najlepsze jest jak wkurzona cos probuje męża opieprzyć to wymyslam słowa bo nie moge sobie przypomniec jak sie najprostrze słowa nazywają

krory cyc to nigdy nie wiem

a jak bylam w szpitalu z mała to wkurzaly mnie pytania - czy byla kupa w nocy! A skąd ja to mogę wiedzieć

nawet nie rejestruję tego

Ale mnie wkurza ta nocna pogoda pół nocy upał a pół mróz i rano wyciągam kostki lodu zamiast rąk i uszu!