• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Kasiurek - dzięki za przepis
Mata, Ajako - zdrowia dla dziewczynek!
Adka - wysłałam Ci na PW mój numer telefonu, jakbyś jednak dotarła do Wola Park dzisiaj, a jak nie, to jeszcze się jakoś umówimy - może się uda zebrać wszystkie warszawianki.

A ja nie mam TLC w mojej kablówce, a tez bym sobie pooglądała :(
Ja też coś dzisiaj ruchów nie czuję, a brzuch i plecy nie pobolewają.

reklama
witajcie drogie panie
wczoraj latałam cały dzień, nawet udało mi się kupić dynię to może coś dziś z niej skręcę
ale jak przyszłam do domu to padłam na ryjek o 20:30... a potem obudziłam się o 1 w nocy i oczywiście nie bardzo mogłam spać :baffled:
nie dość, że jak przysnęłam to śniły mi się koszmary, to jeszcze jak się budziłam to cały czas myślałam o tym, że dziecko się nie rusza
pogoda słoneczna ale nie ruszam się dziś nigdzie
będę leżeć...
co do informacji z internetu, to zasadniczo staram się nie korzystać z tego typu wiedzy, żeby nie zwariować ale w tej ciąży jak miałam na samym początku krwawienia, a do wizyty parę dni to byłam przerażona i doczytałam, że przyczyną może być polip - w zasadzie niegroźny - i jak poszłam do lekarza i mi powiedział, że to polip to przynajmniej już miałam jakieś pojęcie o co chodzi i nie padłam na zawał

Kindzia - uważaj na siebie z tym rozwarciem. Ale nie stresuj się - dla pocieszenia powiem Ci że ostatnio moja koleżanka urodziła w 39tygodniu śliczną zdrową córeczkę, a mniej więcej od połowy ciąży musiała mieć krążek założony bo właśnie rozwarcie niepokojące miała (ale pierwsze słyszę żeby druga ciąża zwiększało prawdopodobieństwo na rozwarcie?). I lekarka jej nie dawała prawie żadnych szans na "donoszenie"..wszyscy modlili się żeby wytrzymała do 30, 33... 34.. potem do 36 tygodnia.. A ona tak się zawzięła że małą super donosiła i dodatkowo urodziła ją ekspresowo :)

ja się powoli zbieram na badanie .... :-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry