apropos dekoracji pokoju/kącika maluszka, co powiecie na specjalny wątek w tym zakresie?dedykowany kącikom naszych maluszków? :-)
Ivi, jestem za, można będzie wrzucać fajne inspiracje albo własne realizacje.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
apropos dekoracji pokoju/kącika maluszka, co powiecie na specjalny wątek w tym zakresie?dedykowany kącikom naszych maluszków? :-)
Manta.........był czas za popdpalałam.. ale kapec staszny i z geby wali.. jednak nałogi to przekleńswto.....
A net to "skarbczyk wiedzy" i "śmietniczek" trzeba umieć cedzić a ja w ciaży tego nie umiem ..
jak zaczełam czytac (we wtorek po wizycie u gin) i ktoś napisał ze ... urodziła na dniach bo rowarcie było i dzieć nie przezyl bo to dopiero 20tc był... to potem koszmary w nocy były... nie nie nie... wole sprawdzone żródła, lekarz, mamcia, kolezaki (tu nie zawsze) no i mysle ze Kasiurek wie co pisze bo juz "łyknęłam" wiedze ... mam na palec..
.................
oj, głupiutka wtedy byłam, ale dla przekory spróbowałam - żadna rewelacja, nie wiem co inni w tym widzą)