reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

powiem Wam ze ja tez sobie wlasnie popijam kawe i jak chodze do kuchni w pracy sobie zrobic ja a ja pije ricore czy jak ona sie tam nazywa - specjalnie bo ona jest duzo lzejsza i robie z 1 malej plastikowej lyzeczki i do tego duzo mleka to niektorzy sie na mnie w pracy tak dziwnie patrza a TY w ciazy i kawe pijesz? Wolno Ci?
normalnie jakbym zabijala wlasne dziecko!!! i wiecie kto tak patrzy FACECI
we wtorek mam wizyte i usg jednoczenie wiec zobaczymy Kacperka :)

reklama
K&M - ja też pijam taką kawę - nawet trzy dziennie. Skoro można dwie normalne, to zakładam, ze można takie 3 oszukane. Wysłałam Ci wiadomość na priv, bo mam wrażenie, ze nie widziałaś ogłoszenia Adki o spotkaniu.

K&M ja też mam we wtorek wizytę... tylko właśnie na samą wizytę się zapisałam a zapomniałam, że na usg dodają dodatkowy czas :sorry2: ale doktorka postaram się przekonać na ekspress usg najlepiej gratis albo za pół ceny :-D:-D:-D

Doris oo widzisz, na sobote mam plan wyciagnac moje M. na obazd po sklepach z wozkami bo ostatnio ciezko widze jego wolne weekendy i chce go wykorzystac, wiec peweni mi sie nie uda wpasc.. a skzoda chyba ze on znowu pojedzie do pracy bo cos se bedzie walolo i palilo i bedzie musial.... ;/

Kasiurek to nie moj chce sciany gladzic tylko mezczyzna villandry moj planuje robic remont jak juz bedzie dziecko:-D

Widze, ze nie tylko moj ma szalony pomysl, u nas jest plan przeprowadzi na koniec marca. Troche mamy skaplikowana sytuacje bo mamy umowe najmu do konca marca i w sumie przepadnie nam spory depozyt jak wyniesiemy sie wczesniej.
Poszalm spac jeszcze ok 7 na dwie godzini i jakos widze na oczy zrobilam sobie mega slaba kawe bo mam zabronione:( picie jej.Lecz nadal gnije w wyrku troche pognije bo to ostatni dni gnicia i wracam do pracy auuu jak to boli. Musze jeszcze ogarnac salon i zrobic jakis smakowy obiadek.

Jestem padnięta. Odkurzyłam tylko dół mieszkanka, umyłam podłogi, ogranełam kuchnie i wytarłam kurze a z pleców mi normalnie leci... Musiałam się położyć na troszkę bo mi się już słabo robiłam. A jeszcze został mi obiad do zrobienia, ale to dopiero na 18 musi byc gotowy no i chciałam zabrać się za prasowanie....chcoc to ostanie odwlekam....tak nie lubię tego robić.

Cześć,Dziewczyny.
Łzy mi kapały do porannej herbaty niedawno ,kiedy sobie poczytałam.
Krucha stal - gosc.pl

A w ogóle coś mi wyrosło na brodawce piersi, jakaś biała wypustka, zabolało, jak odruchowo pociągnęłam. Dziś idę do lekarza. Bądźcie ze mną.
bedziemy ci my ;-):-)...ja rycze jak bobr przy takich artykulach w ciazy czy tez nie:-D

Poprawila sie u nas pogoda i znow jest pieknie.

Vilandra jak boga kocham ty musisz bardzo tego swojego tez kochac skoro to wszystko znosisz bidulo.

Villandra trzymaj sie kobieto..

Noc widze wiekszosc marcówek miała udaną- też zasnełam o 3:30 :sorry2:
Ale jeszcze kilka dni..

Coś czuje, ze po ciązy bede rzygać tymi chockapic płatkami, bo ani jednego innego sniadania od kilku tygodni :zawstydzona/y:
Ja jajkożerca, nie moge nawet o nich myslec..ehh..
kawka za to spadla na dalszy plan, popoludniu slabiutka tylko.

Jak pisalam nie raz w watku o ruchach, tez tylko po podbrzuszu dostaje.

A ja mam jazdeeeeee i słucham SO THIS IS CHRISTMAS - lenona :-D
Juz tuz tuz... oby wszystko mi sie tylko udalo z przperowadzka i wogole do tego czasu..by spedzic je naprawde tak jak sobie wymarzylam..

reklama
witam się
Kurcze al mnie dentystka wymęczyła ... a miało nie boleć :errr:
wysprzątałam i zaraz zbieram się do przedszkola a potem koleżanka ma przyjechać . Kolejny intensywny dzień trochę dał mi popalić ... Brzuszek nieco pobolewa :-(

Dziewczyny co Wy z tym niespaniem .. Ja padam o 21-22 ale budzik mam na 6:30 ustawiony a i tak często niewyspana łażę ( np dziś :-)) boję się co to będzie jak się dzieciuś urodzi :sorry2:

Kangurzyca trzymam kciuki

K&M bez przesady z tą kawą :angry: to może i herbatę czarną masz przestać pić bo tam teina jest ??
olej gości niech swoje żonki pilnują ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry