I jakoś dzieci się tam zdrowe rodzą i nie ma więcej poronień niż w Polsce. Cuda, nie?znajoma teraz byla u lekarza 5 tc i ten ja wysmial i powiedzial zeby przyszla jak zacznie 12 tc nic jej nieprzepisal ani nic dobrze ze sa tam jacys polscy lekarze![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I jakoś dzieci się tam zdrowe rodzą i nie ma więcej poronień niż w Polsce. Cuda, nie?znajoma teraz byla u lekarza 5 tc i ten ja wysmial i powiedzial zeby przyszla jak zacznie 12 tc nic jej nieprzepisal ani nic dobrze ze sa tam jacys polscy lekarze![]()

Angel nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi. Ja napisałam tylko, że nie widzę sensu w braniu witamin wyłącznie dlatego, że jest się w ciąży. Witaminy suplementuje się, kiedy zachodzi taka potrzeba. Ot i tyle. Sama zresztą napisałam, że dopóki moja dieta była nędzna jakościowo i ilościowo, to łykałam prochy. Ale chodzi o to, żeby pamiętać, że nawet witaminy to nie cukierki i nie powinno się ich łykać "na wszelki wypadek".
A w UK calkiem inaczej lecza to wiadomo nie od dzis i dlatego licza ciaze od 12 tygodnia znajoma teraz byla u lekarza 5 tc i ten ja wysmial i powiedzial zeby przyszla jak zacznie 12 tc nic jej nieprzepisal ani nic dobrze ze sa tam jacys polscy lekarze![]()
Aż mnie żołądek boli tak ssie.. A post, do którego się wtedy odnosiłam, to przeczytałaś, czy jednak opuściłaś?A o cóż ma mi chodzić?Napisałaś , że nie rozumiesz "takiej postawy" i brania witamin "bez potrzeby" a ja spytałam na jakiej podstawie wnioskujesz, że ktoś nie ma takiej potrzeby
![]()
Bo może jakbyś go przeczytała, to zrozumiałabyś, co miałam na myśli...
od miesiąca tylko dokupuje kolejne płaty matiasa i mogę je jeść całymi dniami
i nie są refundowane skoro są tak potrzebne :-)
. Rano to on mnie poganiał bo nie mógł się doczekać przedszkola 

) i powiedziałam mu że to jest magiczne serduszko i jak będzie mu smutno to może wyciągnąć je z kieszonki , i jak będzie się na nie patrzył to ono stanie się bardziej czerwone i to będzie znak że go kocham i o nim myślę ;-)
:-)
jestem ciekawa czy to będzie jednodniowy wyskok i jutro pomaszerujemy do przedszkola (czasem ma jedeń dzień katar, kaszel, a na drugi już zdrowa jak ryba), czy nam się choroba rozkręci i jutro smigniemy do lekarza 

Dasz radę