reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
No cóż, jak byłam w ciąży z Emilką wychodziło mi podobnie - wynik zbliżony do 50%, mojej koleżance z pracy, która wiedziała, ze będzie chłopiec wychodziło ok 70% na dziewczynkę.
Skoro podajecie wyniki, to ja też właśnie zrobiłam ponownie ten test i wynik mam: 39% chłopczyk, 61% dziewczynka. Oczywiście w pracy nie kręciłam wahadełkiem nad brzuchem :) Tym bardziej, że jeszcze się nie przyznałam...

hehe ciekawe ciekawe
na czerwcówkach jakiś chiński kalendarz oglądałyśmy i wróżyłyśmy hehe

edit: o taki

Załączniki

• chinski.jpg
    chinski.jpg
    46,2 KB · Wyświetleń: 75
z Jagoda mi się nie sprawdziło. A teraz wychodzi,że dziewczynka - zobaczymy. Mąż chciałby drugą córcię, a ja mam skromną nadzieję na synka.... Ale prawda jest taka,że najważniejsze żeby się zdrowa dzidzia urodziła i będziemy szczęśliwi ;-)

z chinskiego chlopak z polskiego dziewczynka a wiec co bedzie hahahaha ehhh a pytania faktycznie sa smieszne niewiem co ma do plci tycie meza ;) no ale niech im bedzie

IVI A CO Z TOBA SIE DZIEJE ?? MAM NADZIEJE ZE WSYZTSKO DOBRZE ODEZWIJ SIE

Ostatnia edycja:
reklama
Witam
Mi zostało jeszcze 2 godziny w pracy do weekendu. Wstałam dziś o świcie i narobiłam pierogów :D Po powrocie z pacy mysle posprzątac bo mi sie te pierogi rano przeciągneły i sie spóżniłam do pracy więc zostawiłam w kuchni sajgon, ale nie mam zapału do pracy więc nie wiem co z tego będzie. Ten tydzień był straszny. Totalny brak czasu na wszystko i energi. Mam nadzieje zregenerowac siły w weekend a co by przyszły tydzień był lepszy.
Zaczełam 15 tydzien.
Z wróżby wychodzi mi że 53 % dziewczynka. heheh

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry