reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

moze ale ja magnezu niemoge przyjmowac jak tylko go wezme to sie nierusze tak mnie bedzie bolal brzuch (przynajmniej tak mialam przy 1 ciazy) i synek przestal sie ruszac a brzuch mialam jak z kamienia wiec wole nie ryzykowac zobacze jak przejdzie do wieczora to niepojade a jak bedzie bolec to pojade a do tego wszytskiego jeszcze mnie tak goni do wc co zjem to odrazu leca :( a to tez niedobrze

reklama
Bozienka ja też obudziłam się z kłuciem, trudno się było wyprostować; weź no-spę i poleż trochę to na pewno pomoże
Mata ja też aplikuję sobie mieszankę czosnek-miód-cytryna ale nie narzekam na smak, wg mnie jest całkiem niezła ;-)żeby jeszcze była skuteczna; jeszcze nie mam kataru ale w gardle mnie drapie i w nosie kręci, mam nadzieję, że zapobiegnę choróbsku; wiem że organizm mam osłabiony bo mi opryszczka wyszła - oczywiście jak zwykle w nosie :wściekła/y:nie da się plasterka przykleić :wściekła/y:
Kasiurek ciesz się i delektuj ciszą
ja dziś na obiad planuję ratatuj :-p

mata -jaka to miksturea czosnkowo cytrynowa? o miksturze cytrynowo imbirowej slyszalam ;]

bozienka - a moze brzuch boli bo cie goni ?? moze nospa ?

wrocilam z targu -kupilam lakier taki na spekania haha do pazurow ;] firane nowa uszyta gotowa ;] i co ja sama szyje firanki ??? ja sie pytam po co ? i mezowi kapcie bo juz ma takie wysluzone ze ło ho ho ! synowi kapcie zimowe zamowilam ;p i aaa i papier 5 zyla za 9 rolek z moli hahaha ja to umiem wdawac kase no i 90 zyla poszlo ;]ale bede miala cuuudną firanke;]

kasiurek z ciekawosci ile dalas za lakier?? bo ja kiedys tez kupilam takie tansze lakiery te pekajace i dalam je siostrzenica do zabawy wogole niepekaly a kupilam taki pozadny za 21 zl i cudenko doslownie :) ehh leze sobie caly czas moze mi przejdzie :( nospe boje sie brac bez konsultacji z lekarzem a ta franca sobie pojechala na wczasy ;) i kazala z jakimi kolwiek objawami niepokojem smiac do szpitala a naczytalam sie o tej biegunce w czasie ciazy masakra przerazona jestem :( po co ja wogole to czytam

Bozienka nie czytaj informacji na forach i w internecie bo oszalejesz
no-spa jest bezpieczna, jak byłam w szpitalu to dawali mi ją 3 razy dziennie na takie bóle właśnie dlatego teraz też biorę od czasu do czasu jak mi bóle dokuczają

Bozienka dlaczego boisz się brać no-spe? ona bezpieczna jest w ciąży, oczywiście o małych dawkach myślę, bez konsultacji z dr nie zaszkodzi, mnie wczoraj na wieczór coś zaczęło boleć w brzuszku po no-spie przeszło, lekarze ja przepisują w ciąży jak są jakieś delikatne skurcze i bóle

lecę na zakupy, muszę dziś sernik na zimno z owocami i galaretką dla chrześnicy na urodziny zrobić i owoców jeszcze mam

tak juz mam na nospe sie chyba skusze skoro mowicie ze nic niebedzie tylko czy jest sens hmm wlasnie mnie cos mdli chyba mnie dolapala jakas grypa zoladkowa :( czuje sie jak wypluta przejechana i niewiem jeszcze jak ;) dziewczyny niewiecie co sie z ivi dzieje ?? cos sie ostatnio nieodzywa

reklama
prenelanda pije pije bo tylko to umnie zostaje ;) ale moze bo rannej bieganinie sie juz uspokoi co prawda mdli mnie ale przynajmniej moge sie ruszyc nawet fotke spodenek szczelilam i niewyladowalam w wc takze moze sie cos polepsza ;) no tak przeciez maz zaraz wroci z pracy to mi sie musi polepszyc ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry