reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
prenelanda no cos ty miala bym jeszcze wiecej roboty ;) zartuje ;) jak przyjedzie to dopiero bede miala kazanie bo dzwonilam i mowilam ze sie zle cuzje znajac zycie co 5 minut bedzie sie pytal czy jedziemy do szpitala

hejka..
Ja wam powiem, ze ta koncówke trzeciego miesiaca nie za fajnie przechodzę..
Od paru dni jakos nie czuje sie w najlepszej formie :/
Wstane, czuje glod, zjem sniadanko i wszystko ok.. Potem zaczyna mnie mulić, kłąsc, boli głowa, przejde sie po schodach tam i spowrotem i juz w glowie mi huczy musze sie polozyc;/
Jakos tak ogolnie nie jest mi fajnie.. :(

Co do brzuszka to nie, ze boli ale od dwoch dnich tak w pochwie samej czuje kłucie :)

Ktora w tym tygodniu ma badanko? Ja w przyszlym uff
W poniedzialek mamy druga rocznice slubu- ale bez szalu bo z kasa teraz krucho.. Moze pojdziemy do kina i cos zjesc, zobaczymy ;-)

sernik zrobiony już w lodówce, musi się teraz tylko galaretka związać, tak pysznie wygląda że bym go zjadła, a nawet nie spróbuję, bo jutro mnie nie będzie na imprezie bo jadę

Ivi faktycznie nie było ostatnio, może brak jej czasu, czasem się tak zdarza, ale może się lepiej do niej odezwać i zapytać? jest do niej kontakt na grupie zamkniętej przecież :tak:

idę poleżeć bo mnie plecy bolą od tego kucharzenia dziś

Witam
We mnie chyba wstąpiła ta obiecywana energia II trymestru. Bo normalnie tyle co siadłam. Do tej pory wypudwałam dom, razem z umyciem wszystkich okien. Zamroziłam 2 koszyki malin, wyzbierałam orzechy zrobiłam obiad wyprałam całe pranie, sporządziłam cebule z grządek do końca wyzamiatałam wokól domu, i poprzedzierałam kwatki w donicach na polu. Także jest pięknie koło domu i w domu. A mnie rozpiera energia :D Wczoraj też szalałam. Wam zyczę tez takiej energii
a teraz uciekam na grilla :D

Angel - no wlasnie mnie tez kłuje tak jakby w syzjke macicy ale na dole nie w brzuchu tylko w "maryśce" ze tak powiem i zastanwiam sie czy jeszcze ktos tak ma -czy tylko ja . Ale głupio było mi ten temat poruszac a skoro ty go porusyłas ;p

ha! a mnie też już przeszły ciężkie dni początku ciąży <chyba> hehe oby tak dalej. Na nic dziś nie mam czasu! Lecę sprzątać! udanego weekendu kobitki! Ładnie się zapowiada:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry