ajako
mamusia Julci
heja,
moja mała wlasnie pojechala, ale moj maz cos dlugo nie wraca, wiec obawiam sie, ze znowu jest tam istna histeria, bozeeee jak ja dam rade sama jutro to nie wiem. A tak nam obiecuje, ze nie bedzie plakac, ze bedzie dzielna, bo ona jest starsza siostra (siostrzyczki w brzuszku of coure, bo innych dzieci nie mam poki co;-)), ale rano ajk ja ubieralam to tak jej sie smutno zrobilo, ze caly czas podkowka na buzi i z calych sil probowala sie nie poplakac.
Pewnie w przedszkolu nie wytrzymala, tym bardziej jak inne dzieciaki placza:-
-
-(
atomowka- sorry nie chce Cie zasmucac dodatkowo, ale tak jak juz wczoraj pisalam, od razu mam wnerwa jak czytam o takich chlopiskach! Dziewczyny maja calkowita racje! niech on sobie kuswa przemysli czy dorosl w ogole do bycia glowa rodziny!
A Ty nie przejmuj sie odwolanym slubem, czasem naprawde lepiej odwolac niz pozniej cyrki z rozwodem (czego Wam nie wroze oczywiscie, ale znam podobna sytuacje, moja mlodsza sis...) sprobuj teraz skupic sie na sobie i dziecku nie na NIM!
My kobiety zbyt rzadko jestesmy egoistkami, a powinnysmy
noooo ivi sie w koncu idezwala!!
boze gdzie ten moj chlop...:-
-( teraz zobaczy co ja mialam w piatek, ten cholerny weekend to teraz byl potrzebny jak dziura w moscie
bo po dwoch dniach w domu, tym maluszkom jest jeszcze trudniej.
aha Doris- jak Ciebie przepraszam, bo chyba pytalas mnie o ten nawilzacz (jaki mam), a ja nie odpowiedzialam, ale nie powiem teraz, nie pamietam firmy, a nie mam go w domu, bo pozyczylam go juz jakis czas temu mojej kolezance dla malego dzidziusia.
nooo juz chodze cala, co ona tak dlugo nie wraca, autem mamy 2 min do tego przedszkola.
moja mała wlasnie pojechala, ale moj maz cos dlugo nie wraca, wiec obawiam sie, ze znowu jest tam istna histeria, bozeeee jak ja dam rade sama jutro to nie wiem. A tak nam obiecuje, ze nie bedzie plakac, ze bedzie dzielna, bo ona jest starsza siostra (siostrzyczki w brzuszku of coure, bo innych dzieci nie mam poki co;-)), ale rano ajk ja ubieralam to tak jej sie smutno zrobilo, ze caly czas podkowka na buzi i z calych sil probowala sie nie poplakac.
Pewnie w przedszkolu nie wytrzymala, tym bardziej jak inne dzieciaki placza:-
atomowka- sorry nie chce Cie zasmucac dodatkowo, ale tak jak juz wczoraj pisalam, od razu mam wnerwa jak czytam o takich chlopiskach! Dziewczyny maja calkowita racje! niech on sobie kuswa przemysli czy dorosl w ogole do bycia glowa rodziny!
A Ty nie przejmuj sie odwolanym slubem, czasem naprawde lepiej odwolac niz pozniej cyrki z rozwodem (czego Wam nie wroze oczywiscie, ale znam podobna sytuacje, moja mlodsza sis...) sprobuj teraz skupic sie na sobie i dziecku nie na NIM!
My kobiety zbyt rzadko jestesmy egoistkami, a powinnysmy

noooo ivi sie w koncu idezwala!!
boze gdzie ten moj chlop...:-
bo po dwoch dniach w domu, tym maluszkom jest jeszcze trudniej.aha Doris- jak Ciebie przepraszam, bo chyba pytalas mnie o ten nawilzacz (jaki mam), a ja nie odpowiedzialam, ale nie powiem teraz, nie pamietam firmy, a nie mam go w domu, bo pozyczylam go juz jakis czas temu mojej kolezance dla malego dzidziusia.
nooo juz chodze cala, co ona tak dlugo nie wraca, autem mamy 2 min do tego przedszkola.
. Nawet nie musiałam dużo prosić , sam się podjął jak tylko rzuciłam hasło
a tyle się naobierałam