reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

heja,
moja mała wlasnie pojechala, ale moj maz cos dlugo nie wraca, wiec obawiam sie, ze znowu jest tam istna histeria, bozeeee jak ja dam rade sama jutro to nie wiem. A tak nam obiecuje, ze nie bedzie plakac, ze bedzie dzielna, bo ona jest starsza siostra (siostrzyczki w brzuszku of coure, bo innych dzieci nie mam poki co;-)), ale rano ajk ja ubieralam to tak jej sie smutno zrobilo, ze caly czas podkowka na buzi i z calych sil probowala sie nie poplakac.
Pewnie w przedszkolu nie wytrzymala, tym bardziej jak inne dzieciaki placza:-(:-(:-(

atomowka- sorry nie chce Cie zasmucac dodatkowo, ale tak jak juz wczoraj pisalam, od razu mam wnerwa jak czytam o takich chlopiskach! Dziewczyny maja calkowita racje! niech on sobie kuswa przemysli czy dorosl w ogole do bycia glowa rodziny!
A Ty nie przejmuj sie odwolanym slubem, czasem naprawde lepiej odwolac niz pozniej cyrki z rozwodem (czego Wam nie wroze oczywiscie, ale znam podobna sytuacje, moja mlodsza sis...) sprobuj teraz skupic sie na sobie i dziecku nie na NIM!
My kobiety zbyt rzadko jestesmy egoistkami, a powinnysmy:tak:

noooo ivi sie w koncu idezwala!!

boze gdzie ten moj chlop...:-(:-( teraz zobaczy co ja mialam w piatek, ten cholerny weekend to teraz byl potrzebny jak dziura w moscie:no: bo po dwoch dniach w domu, tym maluszkom jest jeszcze trudniej.

aha Doris- jak Ciebie przepraszam, bo chyba pytalas mnie o ten nawilzacz (jaki mam), a ja nie odpowiedzialam, ale nie powiem teraz, nie pamietam firmy, a nie mam go w domu, bo pozyczylam go juz jakis czas temu mojej kolezance dla malego dzidziusia.

nooo juz chodze cala, co ona tak dlugo nie wraca, autem mamy 2 min do tego przedszkola.

reklama
witam

napisałam posta i nie wysłało,oj nie lubię pisać jeszcze raz

dzieci w szkole,mąż w pracy,teraz same jesteśmy męża męczyła przez 4 dni bo w domu był teraz znowu jest tylko mama

Ajako i jak , mąż wrócił ???

Ja zaciągnęłam męża do mycia okien :-D. Nawet nie musiałam dużo prosić , sam się podjął jak tylko rzuciłam hasło :tak:
A ja zrobiłam mus z brzoskwiń , ale nie dużo wyszło . Tylko trzy małe słoiczki :szok: a tyle się naobierałam :baffled:

Hej,
Zaczynam dzisś 12 tydzień! :-)
I mamy 2 rocznice ślubu więc jedziemy na jakiś spacerek ( może do muzeum zoologi ;):)) i obiadek ;-)
Miało być kino ale coś mamy pecha i jak chcemy sie wybrac to nic nie leci ciekawego :crazy:

Mini brzmi smakowicie :-D A do czego potem uzywasz takiego musu?
ajako napewno takim maluszkom nie jest lekko i serce sie kraja jak płaczą :( Ale wkoncu napewno odkryja uroki przedszkolnych zabaw z rówiesnikami i bedziesz przychodzila do przedzkola a malentwo twoje nogami sie zaprze i wyjsc nie bedzie chcialo :-)

ivi nie dosc, ze z wejherowa to i usg ma na 14 wrzesnia tak jak to moje wyczekiwane :rofl2:
A poza tym zamiast sie chwalic słownie tym brzusiem to ty powinnas uraczyc nas tu nie małą sesją z jego udziałem :dry:

Dziewczyny jeszcze raz dziękuje Wam bardzo za rady i wszystko:)

Z innej beczki w czwartek mam USG genetyczne i tu moje pytanie bo wydało mi się to dziwne
Pani z rejestracji powiedziała,że badanie jest robione we czwartek ale wyniki mam dopiero po 7 dniach bo to jest przekazywane do jakiegoś specjalisty od tych chorób itd
Czy Wy też tak miałyście? Z tego co kojarzę to zawsze wracałyście z wizyty i wiedziałyście co i jak więc za bardzo nie wiem o co kaman
Może ten doktorek na badaniu powie tak pobieżnie czy OK a dopiero na jakieś dokłądne wyniki muszę czekać tydzień ?

atomówka ja genetyczne mam dzisiaj także jak wroce powiem Ci jak to wygląda - być może testy PAPPA bedziesz miała na te wyniki wiem, że się czeka...
Dziewczyny jak ja się boję, po tym krwotoku, dalej oby wszystko z tą mała żabą wporządku było :(

atomówka ja miałam wyniki od razu, bo to było zwykłe usg, podczas którego lekarz obejrzał i pomierzył co trzeba, a potem wydrukował zdjęcia; ale może u was wygląda to trochę inaczej, tzn robią te badania jakoś dokładniej czy cóś
_Lina bądź spokojna i leż dużo, to jest najlepszy sposób
byłam dzisiaj rano na badaniach i kobitki w kolejce od razu skomentowały, że jestem w ciąży; były jeszcze dwie dziewczyny w tym stanie (gdzieś w 5 i 6 mies.) ale ja wyglądałam najbardziej ciężarowo :-p

Angel To wszystkiego co najlepsze :tak:. I miłego świętowania ...
Mus pierwszy raz robiłam więc jeszcze nie miałam okazji poużywać :-D Ale mój syn często na śniadania jada takie musy z kaszą albo chrupkami ;-)

Atomówka nie pomogę z USG bo nigdy na wyniki nie czekałam ...

Tunia WITAMY :-) Znasz już płeć czy strzelasz z tą Lenką ??

reklama
Dziewczyny jeszcze raz dziękuje Wam bardzo za rady i wszystko:)

Z innej beczki w czwartek mam USG genetyczne i tu moje pytanie bo wydało mi się to dziwne
Pani z rejestracji powiedziała,że badanie jest robione we czwartek ale wyniki mam dopiero po 7 dniach bo to jest przekazywane do jakiegoś specjalisty od tych chorób itd
Czy Wy też tak miałyście? Z tego co kojarzę to zawsze wracałyście z wizyty i wiedziałyście co i jak więc za bardzo nie wiem o co kaman
Może ten doktorek na badaniu powie tak pobieżnie czy OK a dopiero na jakieś dokłądne wyniki muszę czekać tydzień ?

ale test krwi masz czy usg ? ja szlam prywatnie i mi robil wlasnie specjalista ze tak powiem i od razu mowil co i jak mierzyl itd itp, jesli o krew chodzi to nie powiem bo nie robilam jeszcze badan

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry