reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
pytajcie dziewczyny o kazde bole jakie was nawiedzaja zeby niewyszlo potem ze cos nie tak mi kazal mowic nawet o tych najmniejszych bolach co prawda nic konkretnego mi niepowiedzial na to ze jak mala kopie to mnie boli ale lezy malutka bokiem wiec uciska mi na blizne po wyrostku i pewnie dtalego tak boli a pozatym ja mam inna sytlacje ;) a kazdy bol jest niebezpieczny

Mówiłam lekarzowi ale spojrzała tylko dziwnie i powiedziała,że to normalne
:-D:-D:-D
Pewnie wstydziła się powiedzieć że nie ma pojęcia od czego Cię tak boli .... Ale rzeczywiście pewne bóle w ciąży są normalne . Jak nazwa wskazuje ciąża to obciążenie dla organizmu więc różnie może reagować
W środku wszystko się przesuwa i naciska na siebie :tak:

Monia to porób jutro zdjęcia :sorry:

Villandra może jutro jak wyjdze słońce to zdjęcie zrobisz fryzce :tak:... Może się zainspiruje :rolleyes2:

reklama
dzień dobry, dzien dobry. ;-)))
Mnie lekarz mówił, że liczeniem zajmiemy się po 20 tyg wlasnie...
Chociaz u mnie takie wariacje odchodzą wieczorami, ze liczenie nie ma sensu jak narazie nawet , gdybym musiala:)

Zgubiłam gdzies rozmówkę o niemieckim proszku do prania.
W środe będę na naszym ryneczku i z ciekawości chcialabym kuknąc na ten proszek, a zupelnie nazwa mi z glowy wyleciala... a i znaleźć nie mogę no!
:P
Rrrrratunku;p
chodzi o persil sensitive >??

Kasiurek - widze że u Ciebie też jazda na całego. co za firma!!!

rację mieli wszyscy Ci co mi powtarzali że nie ma co patrzeć na pracodawcę, trzeba byc egoistą i patrzeć na siebie, a nie ganiac do pracy, po 8 godzin przy kompie, wachac papierosy szefowej itp.
od dziś Abi to egoistka:)

Tunia - a Twoje maleństwo (córcia of corse;) mocno buszuje w brzuszku? Buziaki dla Was :)

Atomówka - zdrowiej prędko! moc dla Ciebie!!!
moja szefowa tez palila przy nas w pokoju a my niemoglismy w nim palic paranoya hahha

a mnie boli wiecie gdzie tam gdzie koncy sie macica u mnie - w sensie pod biustem pisalam juz o tym ale chyba kazda to rpzeoczyla nie wiem czy to normlane bo w tym miejscu konczy sie macica i rosnie czy jednak nie jest to cos normlanego a boli jak sie przemecze albo ...za duzo pochlone ;p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry