reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
A ja biorę 3 tabletki dziennie:wściekła/y:Wyniki złe ale brać trzebaInamorate- a na kiedy masz termin bo jak patrze na suwaczki twoje to zgłupiałam początek marca??

Ostatnia edycja:
Inamorate teraz masz nas! :-)
Bozenka jestesmy tez z toba, widze, ze z dnia na dzien coraz lepiej?:)

Co do ruchów, to tez nie licze.. młody daje o sobie znac caly dzien co jakis czas, i to jest naprawde mocno aktywny ;-)

Ale jaja mialam tyle pisac bo nadrabialam Was dosc dlugo i pustka w glowie :confused2:

Dużo zdrówka dla chorowitków- małych i dużych!

Bo moje suwaczki zwariowały. Tan pierwszy coś mi tu kłamie zaraz go wywale :D Inaczej wychodzi wg okresu a inaczej mi lekarz mowi hihihi :D
Termin mam oficjalnie na 3 marca :) , ale mam zamiar wszystkie wyprzedzić i się rozpakować w lutym :rofl2::laugh2:

Ostatnia edycja:
A ja się dodzwoniłam po 30 minutach :-)Cud normalnie ,na śniadanie zjadłam bardzo niezdrowo 3 czekoladki kokosowe i zaraz zjem płatki owsiane:-)I zaraz biorę się za polowanie na allegro może znajdę coś dla mojego maluszka:-)
Smacznego :-)

reklama
Dzień dobry wszystkim pięknym mamusiom :)

inamorate - czytam i nie wierze! dupek!!!! całe szczęście Ty jesteś dojrzała i silna. on jeszcze zateskni, jeszcze będzie żałował, ale juz za poźno... jestem pewna że "Ten właściwy" jest juz blisko. Teraz dzieciątko i Ty jesteście nr 1.
ahhh te lubuskie chłopaki.... coś o nich wiem. można kochac i nienawidzić.

Całą noc przewracałam sie z boku na bok, sny o pracy..... wstałam i ogarniam sie prędko aby głupio nie myslec. mam tyle planów na dziś. muszę wyskoczyć po nowy biustonosz ( czas na miseczke D :) i zapas kosmetyków. Też tak macie że jak kończy sie jeden, natychmiastowo kończą sie pozostałe? :)
Do zrobienia mam tez ozdoby na stół wigilijny. Uwielbiam takie "hande made" ;) nie będą tak piękne jak Wasze cuda jarmarkowe, ale liczą się chęci :)
w tym roku zrobię stroiki, choinki z makaronu i serwetki w gwiazde.
Świąteczne dekoracje stołu - choinka oraz stroik - YouTube
Jak złożyć serwetkę w gwiazdę betlejemską - PozytywnaKuchnia.pl - YouTube

Miłego dnia!!! jeszcze tu dziś zaglądnę ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry