reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

MaMicurina mieliśmy dwa nastawione :-D Do tego mamy jeszcze Borysa która zawsze nas budził i kota który też często działa jak budzik , ale tym razem nic nie zdało egzaminu ...
Za to o czwartej łaziłam po mieszkaniu w poszukiwaniu tabletek na gardło , chusteczek , soku i ubikacji :-p
Chodzisz jeszcze na jogę ???

Ivi Tymek jeszcze gorączkuje ??

reklama
Ivi to dość wysoka ta temperatura , a inhalacje mu pomagają coś ??
Wyobrażam sobie że jesteście umęczeni tą nocą :crazy:

U nas spadł dziś śnieg - ociupinkę zabieliły się chodniki ... Borys nieco rozczarowany że bałwana się nie dało zrobić :-D
Kurcze trzeba by szykować jakiś obiad :baffled:

Mini - ciężko powiedzieć, kaszel może utrzymać się nawet tydzień wg lekarza, tylko ta temp lepiej żeby nie trwała dłużej niż 2-3 dni.. Zobaczymy, skubany nadal śpi! chyba zjem śniadanie i idę go budzić ...

Co do starań, to planowaliśmy zacząć pracować nad dzieckiem w lipcu. W czerwcu już byłam w ciąży:-D. To się nazywa ekspresowe załatwienie sprawy.

W ogóle nie mam czasu Was czytać:-(.

Moja córcia coraz gorszy ma kaszel inhalacje nie pomagają.A najgorsze ze u niej chwila i krtań jąatakuje a wtedy to szybki zastrzyk tylko pomaga bo może się udusić:-(Jak była młodsza nie miała tego a teraz co chwile.Zastanawiam się czy nikotyna ma też wpływ na rozwój tego bo jak wraca od babci to śmierdzi cała papierosami.
Zmykam szykować się do lekarza miłego dnia :-)

Ostatnia edycja:
monika nikotyna na pewno może mieć wpływ na infekcje dróg oddechowych i gardła :tak: Nawet jak nikt nie pali bezpośrednio przy dziecku, to to świństwo unosi się w powietrzu jeszcze dłuuuugi czas

A u mnie dzień zaczął się miło i sympatycznie. I już się skończył :frown:. Znowu ciśnienie w górę, znowu awantura - tym razem o koty; jak Boga kocham - to są ostatnie zwierzęta w moim domu! Nie będzie więcej. A jak mój szanowny małżonek myśli, że pozbędzie się kotów i sprowadzi do domu psa (najlepiej jakiegoś zabijakę), to też się grubo myli. Nie zgadzam się już na żadne zwierzęta. Koniec. Kropka.

Biorę się za sprzątanie łazienki, potem okna - może chociaż część nerwów rozładuję...

Miłego...

Hej mamusie!

Ja tylko wpadam meldowac, że zyję, ale ledwo co dycham - spiąca jestem okropnie, że az chyba zaraz się położę na godzinkę...
wróciłam od gina i lece meldować w odpowiednim wątku

miłego dnia!

Witam :)

Kurcze ja dopiero jedno oko otworzyłam, więc jeszcze nie nadrobiłam postów :-D
Wszystkim chorym maluszkom, szybkiego powrotu do zdrowia :tak:
Ja się dzisiaj mam zamiar obijać cały dzień o :-p

reklama
tunia ty ciagle te parowki wcinasz jak czytam to mi skacze cos w srodku, owszem lubie ale raz na 5 miesiecy:)

abi wspomnialas cos o wiekszym staniku , ja kupilam sobie 2 piekne na koniec listopada wywalilam mase kasy bo mialo byc na dluzej i dupa czas kupic E, a przed ciaza mialam miske B smiac mi sie chce bo przez caly okres kupilam juz chyba 9 biustonoszy-teraz juz chyba bede sie w przescieradlo owij

Co do facetow zostawiajacych kobiety w ciazy to moja znajoma po rocznej znajomosci zaszla w ciaze ucieszyla sie ale tatus zaproponowal aborcje .Wiadomo ich drogi sie rozeszly i po 8 latach sobie przypomnial ze ma dziecko i ze chce alimenty na nie placic.Dla tej malej on byl zupelnie obcym facetem i nigdy jej nie przeszlo przez gardlo tato
Ja dzis pospalam 12 jestem w szoku bo ja z tych co sypiaja max7,ale w nocy sie obudzilam bo dzidzius sie tak wiercil i czulam go po calosci po lewej stronie.Dzis sprzatanie mnie czeka a na zakupy wyskocze jutro bo i tak do lekarza ide to nie chce dwa razy lazic, wiec jutro pierniki :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry