Kasiurek1983
Fanka BB :)
MaMicurina - no tak zawsze jest ze jak clzowiek odpuszcza to wtedy dzieci sie sypia, nam kazano psakupic haha i w sumie kupilismy spa i jak pies odchowany byl to rpzyszedl do nas synek ;]
MIni - no chwale chwale meza bo jest zloty czlowiek - oprocz jednej wady ze jak pojedzie na zkaupy to go moze i 5 godizn nie byc haha ;] no ale lepsza taka wada niz alkoholizm czy inne tego typu - na szczescie on z tych zakupowiczow co jezdza po buty 4 miesiace zbey kupic ;]
vill - koty to nie ostanie zwierza ;] bedzies zmiala dziecko w wieku skzolnym to sie zaczna chomiki, papugi,rybki i inne ;] hahaha wiem to po sobie - bo ja to od zawsze mialam zwierzeta ;] a co dziecko uczy si eodpowiedzialnosci siakiejs ;]
a ja sobie zalalam blat w kuchni haha ;] bo mam dzbanek z brity ten najwieksyz chyba 3 litry wchodzi no i maz zle zalozyl ten filtr i ja fru wode do cajnika z impetem chce wlewac nagle bach i woda na blacie i na podlodze ;p haha plus ze blat domylam <hahaha> no i musze jeszcze troche podlogi przeleciec na wilglo bo psiur mi zas siersciuche gubi ;/ yhhhhh nastepny pies to bedzie york lub jakis taki to nie ma siersci na włosy ma ;p
cos mialam pisac ale mi z glowy wyjszlo ;/
aaa juz wiem Tunia- dzis tez parowki jedlismy ;]
MIni - no chwale chwale meza bo jest zloty czlowiek - oprocz jednej wady ze jak pojedzie na zkaupy to go moze i 5 godizn nie byc haha ;] no ale lepsza taka wada niz alkoholizm czy inne tego typu - na szczescie on z tych zakupowiczow co jezdza po buty 4 miesiace zbey kupic ;]
vill - koty to nie ostanie zwierza ;] bedzies zmiala dziecko w wieku skzolnym to sie zaczna chomiki, papugi,rybki i inne ;] hahaha wiem to po sobie - bo ja to od zawsze mialam zwierzeta ;] a co dziecko uczy si eodpowiedzialnosci siakiejs ;]
a ja sobie zalalam blat w kuchni haha ;] bo mam dzbanek z brity ten najwieksyz chyba 3 litry wchodzi no i maz zle zalozyl ten filtr i ja fru wode do cajnika z impetem chce wlewac nagle bach i woda na blacie i na podlodze ;p haha plus ze blat domylam <hahaha> no i musze jeszcze troche podlogi przeleciec na wilglo bo psiur mi zas siersciuche gubi ;/ yhhhhh nastepny pies to bedzie york lub jakis taki to nie ma siersci na włosy ma ;p
cos mialam pisac ale mi z glowy wyjszlo ;/
aaa juz wiem Tunia- dzis tez parowki jedlismy ;]
Do tego mamy jeszcze Borysa która zawsze nas budził i kota który też często działa jak budzik , ale tym razem nic nie zdało egzaminu ... 
. No niby przemyślał sprawę przed wyjściem do pracy i znowu zgoda i spokój i kota udobruchał (bo ten wcześniej na niego parsknął), ale zadaję zwykłe w tej sytuacji pytanie: na jak długo????
. i mówię mu, że jak pies od małego z kotem nauczony, to swojego kota nie ruszy (wiem coś o tym z własnego doświadczenia), a on, że nie ta rasa, bo to urodzeni zabójcy. No to ja dziękuje za takiego psa, co jak nie moje koty rozszarpie, to każdego innego w okolicy - to jest nienormalne! O etyce i moralności nie wspomnę. Ten człowiek jest po prostu chory.
)