MaMicurina
Fanka BB :)
A ja się dodzwoniłam po 30 minutach :-)Cud normalnie
dlatego ze wczesniej wszystkie babciulinki dzwonily

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja się dodzwoniłam po 30 minutach :-)Cud normalnie

bo chyba ciągle sądzą, że zrobie M awanturę, że ja chcę z nimi a nie na wcześniejszy obiad u teściowej a że w ciąży jestem to M ustąpi i będzie wszystko pięknie, ładnie i po ich 

Wiecie co a my pierwszy raz sie postaralismy i prosze za pierwszym razem
![]()
Regularne zdrady, spektakularne przeprosiny... Do dziś, nie wiem jak mogłam być tak głupia i za każdym razem do niego wracać i mu przebaczać... Tyle czasu na niego zmarnowałam...ahhh te lubuskie chłopaki.... coś o nich wiem. można kochac i nienawidzić.
Przyznaje płakałam pierwsze dwa tygodnieCzyli od pół roku łezki nie uroniłam no chyba, że na jakimś wzruszającym filmiku
![]()
W czasie ciąży poukładałam sobie rzeczy ważne i ważniejsze i córcia najważniejszai moge się jej poświęcić w 100%
A księcia na białym rumaku jeszcze znajdę;-)

. Twoja córeczka będzie mieć silną i mądrą mamę :-)

w Twoją stronę też ukłony , jesteś w ciąży i nie manipulujesz mężem 

Mój mąż był wczoraj i był w takim szoku że pielęgniarka mówiła do niego ludzkim głosem że chciał jej czekoladki kupować 

Ale mojego też muszę pochwalić że dzielnie zmywa naczynia i nawet rano ( mimo niewielkiej ilości czasu) opłukał wszystkie naczynia :-)