reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

mnie też boli na linii ostatnich żeber, najbardziej pod cyckiem po lewej stronie ;) Miałam tak samo przy Tymku.. Wydaje mi się, że zalezy to od ułożenia maluszka :)

reklama
mnie też boli na linii ostatnich żeber, najbardziej pod cyckiem po lewej stronie ;) Miałam tak samo przy Tymku.. Wydaje mi się, że zalezy to od ułożenia maluszka :)
acha mni jak by przpeona czy cos bo nie na calej dlugosci macicy u gory a tylko miedzy zebrami nie umiem tego okreslic hmm ale chyba tylko mnie i ciebie boi bo nikt wiecej sie nie uskarzal

Bozienka
zostajesz moim guru :)))))

Dzięki dziewczynki za słowa otuchy :tak: Ja tam nie wzdycham, nie płaczę, bo nie ma za kim :-D
Mała najważniejsza, a wolę wychować sama niż się męczyć z playboyem po 30 :cool2:

bozienka i inamorate podziwiam podziwiam, za silną postawę, życzę Wam żeby niedługo koło Was znalazł się świetny facet, który będzie potrafił być ojcem dla Waszych skarbków

Tunia Ty powinnaś w jakiejś reklamie parówek zagrać ... była byś wiarygodna :-D

Inamorate no nie , jesteś niesamowita :-)
Mnie dla odmiany pobolewa dół brzucha i czasami po bokach :sorry:
i kaszel mi się podpelentał :wściekła/y: Jak za dużo narzekam to proszę na mnie krzyczeć :tak:

Przyznaje płakałam pierwsze dwa tygodnie :-D Czyli od pół roku łezki nie uroniłam no chyba, że na jakimś wzruszającym filmiku :tak:
W czasie ciąży poukładałam sobie rzeczy ważne i ważniejsze i córcia najważniejsza :tak: i moge się jej poświęcić w 100% :)
A księcia na białym rumaku jeszcze znajdę ;);-)

Mnie pobolewa też na środku pod cyckami, na plecach na wysokości łopatek i po bokach :-) no i pachwiny mi rozrywa :-D
ale dziś zaliczyłam maraton - nie do tego szpitala pojechałam na wizytę u gin umowić się na cc, a jechałam w korkach ponad godzinę. spanikowałam że nie zdążę do tego innego szpitala. zdążyłam i ustaliłam coś innego z gin :) zadowolona jestem z wizyty.

Bozienka
zostajesz moim guru :)))))

Dzięki dziewczynki za słowa otuchy :tak: Ja tam nie wzdycham, nie płaczę, bo nie ma za kim :-D
Mała najważniejsza, a wolę wychować sama niż się męczyć z playboyem po 30 :cool2:

zuch dziewczyna :tak:

Jak za dużo narzekam to proszę na mnie krzyczeć :tak:

gdzies ponarzekac trzeba ;-)

ogarnęłam do końca kuchnię, zjadłam kromę chleba i spadam do łóżkowic ;-)
Spokojnej nocy pełnej kolorowych snów:-)

reklama
Inamorate - żebym ja tak myślała kiedyś o ile bym miała łatwiejsze życie.Podziwiam i gratuluje mało która kobitka tak potrafi.
Tunia - ty mi się faktycznie z parówkami kojarzysz :-)Kiedyś też jadałam ale od 4 miesiecy jakoś nie mam weny na parówki.
A co do bóli pod lewym żebrem ( jak uciskam też boli)Dzisiaj czytałam że od przyjmowania żelaza magnezu może żołądek boleć, albo też maluszek uciska.Jutro podpytam jak nie zapomnę.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry