reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

dziewczyny Karmi dla każdej za postawę życiową :)) cudnie mieć dla kogo żyć, a my mamy najwspanialsze skarby pod sercem (nie wspominając o tych małych szkrabach biegających już po domu :) )

Bozienka - cudnie czytać Twoje "silne" posty :):)

inamorate - buziak dla Ciebie :)

Załączniki

• 12348ef76f78eee82ad57eab5614a0d3.jpg
    12348ef76f78eee82ad57eab5614a0d3.jpg
    7,6 KB · Wyświetleń: 30
reklama
rację mieli wszyscy Ci co mi powtarzali że nie ma co patrzeć na pracodawcę, trzeba byc egoistą i patrzeć na siebie, a nie ganiac do pracy, po 8 godzin przy kompie, wachac papierosy szefowej itp.
od dziś Abi to egoistka:)

i tak trzymaj :tak: co innego jak w pracy sanują Ciebie, Twoje poświęcenie i to co dla firmy robisz ;-)

Ja po porodzie i niestety prawie całej ciązy zagrożonej na -4 tez nie miałam do czego wracać, ale musze powiedzieć, że nie żałuję :cool2: może z kasą nie jest rewelacyjnie, ale czy kasa jest najważniejsza ;-)

Atomówka zdrówka!

Inamorate, Bozeinka nasze dzielne mamuśki :-)

Manta tak jak Villandra pisała chodzi o persil, ale też znajoma, co ma dwie mega alergiczne dziewczyny co się drapią do krwi - bierze proszek bodajże OMO (czy jakoś tak) i tez sie sprawdza, a jest tańszy :tak:
Kasiulka przepis wrzucę na odpowiedni wątek ;-)

zaraz zmykam do kuchni ciasto zarabiac na pierniki i jutro może z mała będe wycinać, o ile po spacerku do gina dam radę (zauważyłam że długo nie mogę stać ani chodzić, bo mnie biodra mocno bolą...)

miłego

Inamorate -będzie dobrze.A facetem się nie przejmuj szkoda twoich nerwów .
Bozenka- dzielna kobietka z ciebie.Trzymam kciuki żeby układało się wszystko po twojej myśli.
Powiem wam tak dziewczyny ja sobie życie z 2 dzieci ułożyłam i wiem że nie warto męczyć się dla dzieci bo tak naprawdę krzywdzi się maluchy.
Właśnie dostałam paczkę zamówioną z allegro z ciuszkami troche bodów bluzeczek śpiworek skarpetki i spodni parę par za 29 zł :-)i będę polować dalej bo widzę że warto.

Oj laski laski silne z Was kobity i to najważniejsze
Inamorate za takim to nawet nie warto tęsknić, ani wspominać, pewnie kiedyś za kilka-kilkanaście lat będzie żałował

Ja to bym się napiła jakiegoś alko, serio tak mnie już ciągle żeby chociaż jednego drineczka albo piwko walnąć. Podejrzewam,że bym po kilka łykach się upiła jak bela, poszła spać a arano obudziła zdrowa i wesoła
No cóż pomarzyć można :-D:-D

Którą to żebra bolały? Toć pisała ja, już ze dwa tygodnie temu o tym. Niestety nie potrafię zidentyfikować bólu, tzn maluch tam nie wchodzi na pewno ale pewnie jakąś wątrobę czy inne ustrojstwo tam wcisnął
Ból okropny

P.S wcinam pampuchy mniammmmmmmm

Ostatnia edycja:
Atomówka to ciebie też boli pod żebrem lewym ???
A mi się marzy takie zwykłe karmi a mój mi nie pozwala:-(
Mini- kurcze właśnie muszę zdjecia porobić bo mam jeszcze parę rzeczy z soboty motywuje się:-)

Powiem wam tak dziewczyny ja sobie życie z 2 dzieci ułożyłam i wiem że nie warto męczyć się dla dzieci bo tak naprawdę krzywdzi się maluchy.

Święte słowa - lepszy zły ojciec niż żaden to żadne rozwiązanie. Ja tam uważam, że lepiej żaden ojciec niż byle jaki i co by jeszcze dzieci z tego powodu cierpieć miały :tak:

Bozienka naprawdę dobrze, że idziesz naprzód - oby tak dalej, a na pewno osiągniesz każdy cel, jaki sobie wyznaczysz. W kobietach siła.

Mini - podcięcie (bo zapuszczam, a rosną mi kłaczki na łepetynie jak szalone - aż miło) i kolorek: z wierzchu czerwień, którą sobie ostatnio baaaardzo upodobałam, od dołu smolista czerń - chciała wrzucić fotę, ale przy tym świetle nic nie zdziałam :-(

Może bym się wreszcie stąd ruszyła?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry