reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Cześć dziewczyny :-)
U mnie słonko ładnie świeci, ale rano był mrozek -4st, a wnocy podobno i -7. Byłam dzisiaj na usg- relacja w odpowiednim wątku. Zaszłam po ostatni prezent dla brata i bratowej, po voucher do teatru. Zjadłam już obiadek i chyba zabieram się za pierniczki.
Dużo energii i miłego dnia!

reklama
Monika pewnie że papieros mogą nasilać takie dolegliwości :sorry2:

MaMicurina czemu nie możesz ?? Żle się czujesz czy lekarz Ci zabronił ?? Ja się zastanawiam do kiedy ćwiczyć :rolleyes2:

abi
no nie mogę :no:Twoja szefowa to powinna w jakimś konkursie startować . Bezczelna to mało powiedziane ...
U nas śnieg już stopniał , ale miło było pierwszy raz tej zimy zobaczyć białe chodniki :tak:

A ja zjadłam miseczkę lodów :laugh2:
Zaczynam już szukać artykułów o pielęgnacji niemowlaczka bo sobie wszystko już pozapominałam :tak:

Dzięki z tymi papierosami to tak myślałam że jej to szkodzi (ale nie mam na to wpływu ,a awantur nie chce) tłumacze małej żeby babcie zmobilizowała żeby nie paliła w domu ale nie bardzo działa:-(
Vill - nie przejmuj się będzie dobrze fajna kobitka z Ciebie życzę ci żeby ci się poukładało i Twój facet żeby dostał trochę rozumu od mikołaja na święta.

abi - szefowej możesz powiedzieć że nie ma prawa się z Tobą kontaktować w sprawach służbowych skoro jesteś na zwolnieniu lekarskim ;) z tego co wiem za takie akcje przełożonym grożą jakieś kary;-)

Monika ja bym pogadała z babcią że lekarz mówił że palenie bardzo szkodzi małej i nie może przebywać w zadymionych pomieszczeniach :sorry2:

Abi,
ivi dobrze piszę ;-) Jak byś była bardzo złośliwa to zawsze możesz nasłać na siebie PIP żeby przyszli i sprawdzili waszą firmę jutro ... Nie jesteś wpisana na listę obecności albo masz wpisane L4 i jak byś była w pracy to pracodawca ma duuuuże kłopoty ....

monika2412 - 7 złotych?! to rzeczywiście taniocha, nie żal wynieniać.
u nas tanie sa tylko takie chińskie napchane. ale aktualnie wybieram tylko cienkie :)

IVI, MINI - o kurcze! wiem że to nie fair, ale o karach to mi nic nie było wiadomo! a to się zdziwią -jeśli ktos z kadr mnie jutro dojrzy :P

do poźniej- Idę farbować sobie włosy - na lepszy humor i samopoczucie :)

Ostatnia edycja:
No ale te miękkie też w takich cenach są może i jakieś chińskie ale jakościowo o dziwo super.
Mini -z tą babcia to też długa historia jest kolejna telenowela i po ich ostatnim numerze nie rozmawiam z nimi.Szkoda nerwów moich zaraz znajdzie tysiąc argumentów że to moja wina nie jej (chociaż u mnie nikt nie pali)

Ah co do podejść..
W sierpniu 2010 mielismy jednonocne szalenstwo, gdzie na nastepny dzien mowie do siostry "chyba jestem w ciazy" :-D Pierwszy raz zdarzylo sie nam do konca, a ja w samym centrum płodnych dni..
No i faktycznie ten jeden raz skonczyl sie ciaza ;-) ( o jej koncu to juz pisalam wiec nie bede wracac).

Nie planowalismy dziecka zupełnie- ale po tym wszystkim juz psychika zmieniła sie o 360 stopni... Kilka miesiecy dochodzilam do siebie. Pozniej miesiac za miesiacem plynal, znowu bylam w PL na jakis czas, rozlaka, gadanie o tym.. I niby chcielismy ale sie balismy..
Maz przylecial na urlop , mialam urodziny 4 lipca w poniedzialek a 2 lipca impreze rodzinna , ktora w nocy zakonczyla sie od meza "prezentem" a ja znowu w plodnych bylam :-D Na nastepny dzien prezent powtorzony :zawstydzona/y: Potem wrocilismy do UK, a ja znowu wiedzialam , ze jestem w ciazy :-) I 6 dni przed okresem 14 lipca juz czuly test pokazal dwie kreski.. Ehh..
Ciesze sie, ze tak to z nami latwo poszlo, ja i moje nerwy.. nawet kilku miesiecy nie znioslabym porazek :(

No nic.. zaraz do lumpa uderze zobaczyc jakies maskotki dla psicy pod choinkę :-D
Potem tesciowa podjedzie, jade do niej na te ostatnie dwa dni- dokonczyc prezenty i jutro odebrac od tlumacza wypis.

Vill..bez urazy ale takie podejsce ludzi do tych psow jak twojego Pana , wlasnie sprawia, ze maja taka a nie inna opine :crazy: Bo skoro padlo haslo "zabijaka" i "terier" to nic innego ja terier typu bull ( amstaff, pitbull itp).
Sa to wspaniale cieple psy rodzinne - JAK KAŻDE. A z byle burka mozna zrobic agresora.
Mit Psa Mordercy - Pies Rodzinny a to dział prowadzony przezemnie, jest tam i mój śpiący mąż z rudym kotem i nasza suka ;-)

A tu nasze dumne 18000 wyswietlen :-D

[video=youtube;ggfZQkS7d_4]http://www.youtube.com/watch?v=ggfZQkS7d_4[/video]

P.S
Kot i pies zyja razem od 5 lat, kot jeszcze grubszy a pies głupszy ;)

Ale jestem głodna ..moja mama chciala zrobic kapusniak, a ze teraz pedza wszystko po łebkach byle przed swietami masowo sprzedac- to kapusta cale wiaderko ledwo podkwaszona :crazy: Zero kwasu, nic..i do tego zamiast boczku dodala parowki smazone..i mimo kapusty zupa jest no coz.. parówkowa ":-D Tunia by sie ucieszyła :-D
A ja nie lubie parowek, zawsze mnie odrzuca jak czytam jak je jecie :zawstydzona/y:

Angel jaki słodki filmik :-)
Kot rzeczywiście nieźle sobie wygląda :-D:-D:-D

Ja też uważam że te niby najbardziej agresywne psy są bardzo przyjazne tylko tak wytresowane :crazy:
Najbardziej boję się chyba wilczurów bo one są strasznie głupie i niekiedy bardzo agresywne :-(

Monika
w takiej sytuacji lepiej unikać konfliktów ...:no:

reklama
Dzien dobry kochane me:-D
Kocham parówy!!!!!!!!!!:-D:-D:-Dale to w ciayz mi sie tak porobiło wczesniej jakos mogly nie istniec:-)
Pamietam jak zrobilismy test robilismy popoludniu jak L wrocil z pracy poszłam zrobic wyszłam i powiedzialam ze nie wejde po niego do ubikacji:-)Powiedzialam zeby on poszedl pamietam jego mine jak przyszedl do pokoju w zyciu nie widzialam go tak szczesliwego a ja oczywiscie sie rozwylam bo przeciez jak by inaczej:-D
Pamietam pozniej jak oswajałam sie z ta mysla myslalam ze to tylko ja jestem w ciazy i caly swiat bedzie na mnie dziwnie patrzyl:-DO reakcji rodzicow juz pisalam:-)tato chcial wozkiem jezdzic odrazu a mama odrazu do lekarza mnie zapisala:-D
Mąż ma wolne dzisiaj i caly czas probuje mi zajecie znalesc nie dawno wrocilismy z 3 godzinnego spaceru:-)
A zapomnialam napisac zasypalo nas dzisiaj!!!!!!!!:-DFantastycznie jest:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry