reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
no to widze ze tematy zajscia w ciaze na tapecie hihi ;] my to sie staralismy swiadomie z nprem i wykresem, wiec u na snie bylo magii ze zaskocenie ale i tak sie ciesyzlismy ja robilam chyba z 4-5 testow zeby zoabczyc czy to prawda ;] no i z mezem mielismy radoche ;]

Ja tez mam PCO u nas w sumie to dzieki antykom udalo sie zajsc i castangusowi ktory wyregulowal cykl - jak by si enie udlao dluzej niz 6 miesiecy zdecydowalabym sie na laparoskopie

nusia181 a leczyłaś się czy bez leczenia??

Najlepsze jest to że byłam u polskiego ginegologa jakoś około 12 czerwca, i mówię że staramy sie o dzidzi i nic. A ona mi przepisała jakieś leki- nazwy nie pamiętam, i mam zacząć brać jak okres dostanę. ALe traf był taki ze nie zdażylam wykupić leku:-) bo 29 były 2 kreseczki :-)wyszło że byłam w ciazy bez żadnego leczenia:-)

Hej lasencję :)
Siedzę sobie z farbą na głowię, a co sobie będę żałowała:-) Na Święta jak człowiek trzeba wyglądać nie ?

Lina i Kasiulek Wasze historię zdecydowanie najbardziej mnie rozczuliły :-)

U Nas była typowo wpadka, nic nie planowaliśmy ale nie był to dla Nas żaden cios, cieszyliśmy się jak głupki
No może ja przez chwilę miałam moment zawahania czy sobie poradzimy ale ogólnie byłam prze szczęśliwa:-D
A dzidzię to chyba moja mam przywołała
Pamiętam jak zaprosiłam kilku znajomych i grilowaliśmy u moich rodziców na działce. Moja mama później się do Nas przyłączyła, wszyscy byliśmy po kilku kieliszkach i zaczęły się rozmowy na temat dzieci
Moja mama powiedziała,że ona to w sumie już bym chciała, mieć wnusia ode mnie, bo i ona już coraz starsza a i ja z Piotrkiem szczęśliwa
Oczywiście zbyliśmy ją śmiechem :-D
Ale wróciliśmy do domu, endorfiny unosiły się nad nami ( ciepły dzień, super spędzony, my zakochani z odrobiną alko w organiźmie) poszliśmy na całość
Po wszystkim zażartowałam " głupku jeden, chcesz mi zrobić dzidzię?"
No i proszę po kilku dniach zrobiłam test, następnego dnia drugi
Obydwa pozytywne
Jak powiedziałam mojemu to pierwsze co powiedział " pokaż mi te testy" i patrzył jak osioł 5 minut na te słodkie różowe kreseczki :-D:-D:-D

Ps. Tunia ja też uwielbiam parówki i wcinam często na śniadanko

dalej jestem uradowana, ze wiekszosc nie musiala czekac latami tak jak my na cud. super:))))

lecę ogarniac troszeczke...

a wlasnie...słodkie cukrzycowe kobitki - jak to jest u was ze slodyczami? jak np wygląda wasz cukier z godzinke po batoniku? testowala ktoras?;)

Manta ja jeszcze nie wiem, w czwartek mam wizytę u diabetologa więc pewnie on mnie zbada i każe kupić glukometr
diabetolog jelsi nalzey do pordani diabetologicznej an ie chodzisz prywatnie to powinien ci dac za free lub w dzierzawe za pare groszy ;]

a wiecie ze przy PCO 98% jest ze bedzie cukrzyca ? to jeden z glownym problemow tego przeklenstwa w ciazy jak i poza nia czasem cukrzyca ciazowa PCOSowicki po ciayz nie ustepuje jelsi jest bagatelizowane lub porpsotu kobiet sobie nic z tego nie robi

ja goldam pigwiny z madagaskaru i jem grapefruta ;] jakos mi posmakowaly ostanio ;]

a ja zjadłam 2 talerze białego barszczu z jajkiem i ziemniaczkami :-D:-D:-D:-D:-D

Kasiurek ja mam zdiagnozowane i długo leczone PCO i nie mam cukrzycy - wyniki super :)

swoją drogą barszcz biały popchnęłam wafelkami :-) a jeszcze M będę spaghetti robić jak z pracy wróci i pewnie też troszkę skubnę :-D rozpusta cały dzień nie jadłam a na wieczór jak się apetyt włączył ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
a ja zjadłam 2 talerze białego barszczu z jajkiem i ziemniaczkami :-D:-D:-D:-D:-D

Kasiurek ja mam zdiagnozowane i długo leczone PCO i nie mam cukrzycy - wyniki super :)

swoją drogą barszcz biały popchnęłam wafelkami :-) a jeszcze M będę spaghetti robić jak z pracy wróci i pewnie też troszkę skubnę :-D rozpusta cały dzień nie jadłam a na wieczór jak się apetyt włączył ;-)
ja tez zdiagnozowoane i leczone i takze nie mam cukrzycy - wiec znalazlysmy sie wtym maciupenkim procencie;]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry