Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tylko u mnie troszeczke skonczy sie na calej tabliczce

co się okazało, że dekiel z nas ciągnął kasę przez ponad rok czasu 

ja bralam diane a pozniej cyprest mniej skutkow ubocznych mialam i tez po 4 miesiacach z iga i castangusem(cos slabszego niz bronek poplularny) a nataniel w 3 cyklu tez po hormonachaa i dodam że wykupiłam to CLO od tego drugiego lekarza i jak miała się miesiączka pojawić to miałam zacząć brać i monitoring no ale już się nie przydało)) ja o PCO dowiedziałam się też jak miałam 19 lat,a przez dwa lata brałam Diane wiadomo po niej okres jak w zegarku a przed braniem w ogóle antków było wszystko ok, tzn okres prawie regularny ale był a później się wszystko już powaliło :/ no ale na szczęście narazie już jedno szczęście noszę w sobie zobaczymy jak będzie jak będziemy chcieli mieć drugie.
U mnie w sumie po 4 miesiącach na tabl się udało i mamy Roksankę)) już sie doczekac nie mogę aż pojawi sie na swiecie
)
poza tym z wąsikiem też miałam problemy przed ciążą teraz się uspokoił - wcześniej co 2 tygodnie u kosmetyczki na brwiach i wąsiku byłam... na rękach też mam włoski ale to jasne więc nie widać i od pępka w dół niestety też
ale tu również co tydzień wyrywam na wosk - odkąd w ciąży jestem to golę boję się gorącego wosku położyć na brzuszek
także u mnie typowe PCO