reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

ja właśnie wróciłam od lekarza i z apteki.. No i mam za swoje.... dostałam antybiotyk i mam się zameldować za tydzień na kontroli. Już mam oskrzela zajęte, nie tylko zatoki :-(:-(jedyne na moje usprawiedliwienie jest to, że pogorszenie nastąpiło dosłownie z dnia na dzień - wczoraj rano było jeszcze zupełnie nieźle, a pod wieczór to już okropnie się czułam:-(

lecę was nadrabiać, jeśli tylko Tymek pozwoli;-)

reklama
"siedzę na koniu" ... - czy tylko mnie tak smieszy ta durna reklama?

nooowotygodniowe życzenia każdego nowego dnia, dla kazdej nowej nas w codzienności, co by kolejne dni składały sie w udane tygodnie:P

Tymek, Tyyymeeek ... pooozwól mamie;-)))

tunia - a umiesz klaskać policzkami? :cool2: pamiętam ten dzien jak dzień swojej ostatniej miesiączki :P a co do reklamy... to chłopy widze podobne - tez telewizor moglby poleciec juz kilka razy... chociaz ostatn io jak widzi, ze sie smieje z tej reklamy i powtarzam w kolko "siedze na koniu" to np. na demotywatorach czy innych takich stronach znajduje jakies odnosniki do tej reklamy i mnie zaraz wola zebym sie posmiala:P

Dzieki Tobie to klaskanie mi sie udaje:-D:-D:-DNo to dziekuje Ci ze pamietasz to był taki piekny dzien poranek wlasciwie a moze wieczor jak widzisz ja tez tak pamietam jka Ty:-D:-D:-D:-D:-DPoryczalam sie ze smiechu:-D

ivi wracaj do zdrówka :tak:
No ja już kibelek wycałowałam i mi lepiej, kurde to chyba wirus jakiś grrr:wściekła/y:

ooooooo nefi wczoraj zaczynała 32 tydzień więc spóźnione życzonka nowotygodniowe :-D:-):-):-)

reklama
niech no się Kasiurkowy bębenek stawiać przestanie. trzeba trzymać kciuki!

-----------------
tunia -popołudnie to bylo zdaje się, a klaskania zazdroszczę - zawsze chcialam się nauczyc;p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry