• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

nie sugeruj się moim lekarzem (przeciez nie prowadzi Twojej ciąży)...
Nie dostałaś od swojego lekarza zalecen co w takim wypadku robic masz?
pewno nic się nie dzieje, spokojnie:)
a jeżeli Cię coś niepokoi bardzo to się skontaktuj z doktorkiem:)
Mnie się przestawał stawiac jak poodpoczywałam:)

reklama
sporaśna Niunia Bozienki... niech siedzi w brzuszku i jeszcze rośnie ładnie... tak jak Bozienka chciała :)

-----------------
ale mam durny wieczór (ledwo się zaczyna, a już kiepski). ..

eloł :-D
własnie sie przyturlałam z zakupów. cudnie się robi zakupy po 3 godzinach snu, mysli totalnie zebrac nie mogłam.
ale mam szampona dla dzieciuff (truskaweczka :-D) także jutro normalnie drink za drinkiem będzie lecieć:-D

apropos brzucha, właśnie jak sobie troszke pochodziłam to juz mam twardy, więc postanowiłam go zmiekczyć galaretka z bita smietaną:-D. jeżu ja mam jakąś żelatynomanie w tej ciązy. jak nie żelki to galaretka, normalnie bym tego nie zjadła:baffled:.
co to się z człowiekiem porobiło.
a tak na powaznie ja przez ten twardy brzuchol jade na lekach, ale fakt ja tez miałam skurcze :no:. takie, że tak powiem całobrzuszne i bóle jak przy miesiączce itd. pełen zestaw. jak biore leki to sie uspokoiło, a przynajmniej na razie.

Pamiętajmy, ze kazda ciąża przebiega inaczej...- zebysmy się nie straszyły wzajemnie :)))
Jedne z nas na pewne dolegliwosci musza brac tonę leków, inne mają tylko odpocząć.
Najlepiej konsultować się ze swoim lekarzem w miare mozliwosci jak coś nas zaniepokoi.

Manta dokładanie. Mi juz szyjka nie dawała rady dlatego tez te leki, a to zaczęło się tak od 25-26 tyg, no to troszku za wczesnie.
Oj Bozienki mała niech zostanie tam gdzie jest... co ona sie tak śpieszy. Niech sobie jeszcze popływa i porosnie.

posiedzi jeszcze, posiedzi. na szczęście już bliżej niż dalej :)))) niech nam wszystkim chociaz do tego 36 tyg. posiedzą.

Mini - Ty mnie poinformuj o swoich działaniach odnośnie bębenka, bo nam zwiałaś nagle i mnie zestresowałaś:P

o matko - bylam tu rano a teraz co 10 stron do nadrobienia ładnie moje Panie :)

Vill - musimy dac rade tym naszym Panom a co - moj jeszcze nie powrocil z pracy i pewnie szybko nie wroci! ohh szkoda gadac

Ivi - dbaj o siebie, mam nadzieje ze szybko Ci przejdzie

Lina - ja rutinoskorbin tez bralam na krew z nosa, 2 tabletki rano i teraz na przeziebienie tez biore, lekarz pozwolił

my na weselu mielismy i kamerzyste i fotografa, ale wybralam takich ktorzy robili dokladnie to co chcilaam ja, film tez byl montowany wg mojego pomyslu, tu piosenka taka, tu teledysk, tu to tu tekst z kazania ksiedza wiec jestem zadowolna a pan kamerzyta mial mnie juz chyba dosc i tych telefonow :) hihi az sie na pamiec kazania prawie nauczyl :) ale ja nie zaluje lubie wesele i ze zdjec tez jestem zadowolona, po wszystkim i tak wywolalismy zdjecia od fotografa i od znajomych

ja dzis pospalam troszke - mialam isc polazic po sklepach ale poszlam spac :) jeszcze jutro jest ostatnia szansa na nizszy vat moze sie gdzies rusze

a ja tez sobie zyczenia przywlaszczam bo ja dzis mam 29 na paseczku na dole :)

reklama
Helllo pisze ze szpitala mam neta. W kom troche dupiato sie pisze . Dalej0mam brac fenoterol do rozwiazania i potes. Ajako mowila ze bozienka w szpitalu mam nadzieje ze u0niej ok jak mi sie uda to doczytam. W pon sie dowiem co dalej ze mna bedzie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry