reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

nie sugeruj się moim lekarzem (przeciez nie prowadzi Twojej ciąży)...
Nie dostałaś od swojego lekarza zalecen co w takim wypadku robic masz?
pewno nic się nie dzieje, spokojnie:)
a jeżeli Cię coś niepokoi bardzo to się skontaktuj z doktorkiem:)
Mnie się przestawał stawiac jak poodpoczywałam:)

reklama
sporaśna Niunia Bozienki... niech siedzi w brzuszku i jeszcze rośnie ładnie... tak jak Bozienka chciała :)

-----------------
ale mam durny wieczór (ledwo się zaczyna, a już kiepski). ..

eloł :-D
własnie sie przyturlałam z zakupów. cudnie się robi zakupy po 3 godzinach snu, mysli totalnie zebrac nie mogłam.
ale mam szampona dla dzieciuff (truskaweczka :-D) także jutro normalnie drink za drinkiem będzie lecieć:-D

apropos brzucha, właśnie jak sobie troszke pochodziłam to juz mam twardy, więc postanowiłam go zmiekczyć galaretka z bita smietaną:-D. jeżu ja mam jakąś żelatynomanie w tej ciązy. jak nie żelki to galaretka, normalnie bym tego nie zjadła:baffled:.
co to się z człowiekiem porobiło.
a tak na powaznie ja przez ten twardy brzuchol jade na lekach, ale fakt ja tez miałam skurcze :no:. takie, że tak powiem całobrzuszne i bóle jak przy miesiączce itd. pełen zestaw. jak biore leki to sie uspokoiło, a przynajmniej na razie.

Pamiętajmy, ze kazda ciąża przebiega inaczej...- zebysmy się nie straszyły wzajemnie :)))
Jedne z nas na pewne dolegliwosci musza brac tonę leków, inne mają tylko odpocząć.
Najlepiej konsultować się ze swoim lekarzem w miare mozliwosci jak coś nas zaniepokoi.

Manta dokładanie. Mi juz szyjka nie dawała rady dlatego tez te leki, a to zaczęło się tak od 25-26 tyg, no to troszku za wczesnie.
Oj Bozienki mała niech zostanie tam gdzie jest... co ona sie tak śpieszy. Niech sobie jeszcze popływa i porosnie.

posiedzi jeszcze, posiedzi. na szczęście już bliżej niż dalej :)))) niech nam wszystkim chociaz do tego 36 tyg. posiedzą.

Mini - Ty mnie poinformuj o swoich działaniach odnośnie bębenka, bo nam zwiałaś nagle i mnie zestresowałaś:P

o matko - bylam tu rano a teraz co 10 stron do nadrobienia ładnie moje Panie :)

Vill - musimy dac rade tym naszym Panom a co - moj jeszcze nie powrocil z pracy i pewnie szybko nie wroci! ohh szkoda gadac

Ivi - dbaj o siebie, mam nadzieje ze szybko Ci przejdzie

Lina - ja rutinoskorbin tez bralam na krew z nosa, 2 tabletki rano i teraz na przeziebienie tez biore, lekarz pozwolił

my na weselu mielismy i kamerzyste i fotografa, ale wybralam takich ktorzy robili dokladnie to co chcilaam ja, film tez byl montowany wg mojego pomyslu, tu piosenka taka, tu teledysk, tu to tu tekst z kazania ksiedza wiec jestem zadowolna a pan kamerzyta mial mnie juz chyba dosc i tych telefonow :) hihi az sie na pamiec kazania prawie nauczyl :) ale ja nie zaluje lubie wesele i ze zdjec tez jestem zadowolona, po wszystkim i tak wywolalismy zdjecia od fotografa i od znajomych

ja dzis pospalam troszke - mialam isc polazic po sklepach ale poszlam spac :) jeszcze jutro jest ostatnia szansa na nizszy vat moze sie gdzies rusze

a ja tez sobie zyczenia przywlaszczam bo ja dzis mam 29 na paseczku na dole :)

reklama
Helllo pisze ze szpitala mam neta. W kom troche dupiato sie pisze . Dalej0mam brac fenoterol do rozwiazania i potes. Ajako mowila ze bozienka w szpitalu mam nadzieje ze u0niej ok jak mi sie uda to doczytam. W pon sie dowiem co dalej ze mna bedzie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry