reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

_Lina no nie mieli wyjścia za bardzo, juz nawet chcieli odwoływać. My tam na wariata całe zycie, yyy i tylko jedni goście na starą sale pojechali :baffled:. był lekutki zonk, ale trudno.

reklama
oj tuptam sie troszku ogarnąc. przez to niespanie cos się zorganizowac nie moge, a jutro znajomi wpadaja i trzeba wymyslec coby tu kupic i upichcić i do tego mój kłaczaty czterołap sie awanturzy o spacer.
o w mordke misia snieg u nas pada:szok:

Kochane ale Wy dziś macie świetne humorki
Co do śniegu, u mnie nie było i pewnie już nie będzie buuuuu:-(

Manta ja z Tobą wytrzymać nie mogę, zwariowana wariatka haha
Reklama siedzę na koniu jak pisała Tunia jest tak głupia,że aż zabawna hahah
Najbardziej bawi mnie sposób w jaki to zdanie jest wypowiadane, taki bez uczuciowo-oznajmujący hahahah

Widziałyście tą przeróbkę reklamy ?
BESTY.pl

ja mam ustawiony taki dźwiek sms "siedze na koniu" ;o
ahahahaah

---------------------

a ja poogladam leżaczki bujaczki i sie zdrzemnę.
bywajcie obywatelki;-)))

Ostatnia edycja:
wspominki weselne? Kamerzystę dziś bym wycięła w piorun - wyrzucone pieniądze; może jak kiedyś znajdę czas, to przerobię materiał, który mam na coś sensownego (kompletnie nie tak to miało wyglądać - cóż...). Fotograf był tylko na krótkiej sesji po mszy, a potem zdalam się na gości - i się wcale nie rozczarowałam, w końcu mamy dobę cyfrówek ;-) A oszczędności wyszły spore :tak:
Poza tym też wszystko planowałam sama - ja uwielbiam planowanie i organizowanie... Fajnie było...

Chyba wyprała mi się druga pralka - idę się nią zająć. I wiecie co? Daaaaaaawno nie machałam żelazkiem :confused: chyba trochę potrenuję. No i małż zaraz powinien wrócić z pracy - ciekawe jaki dzisiaj humorek...

Do potem.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry