reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
O temat wesela no ja sie teraz wypowiedzieć nie mogę , pewnie nigdy się na ten temat nie wypowiem z moim podejściem :tak:.
Poukładałam małej ciuszki i stwierdzam, że już nic nie kupuję, bo nie mam gdzie tego upychać:szok:
Dalej mam ciągoty do całowania WC tak więc idę się położyć... Do później...

Inamorate - ja należałam do największych przeciwniczek wesel i ślubów :-) a wręcz nawet stałych związków nie tolerowałam - ot tak wolny ptak :-):-):-) a co się stało, że ja z tym moim przed ołtarzem stanęłam i żyje z nim do dziś to ja nie wiem :dry::dry::dry:
Może i Tobie się pozmienia na rok dwa myślenie a potem będzie - "hmmm co mnie podkusiło?" ale w sumie nie żałuje - porównując z innymi facetami, żeby nie ta jego mamusia to by tak źle nie było...:-):-)

Cisza tu nastała - to i ja spadam :-):-) w aptece byłam kolejka jak stąd na księżyc - a ja się wturlałam grzecznie na początek po leki :-):-):-):-)najlepiej słyszałam rozmowę jednej z drugą "ja tu wczoraj 3 godziny stałam" i dziś znów stoi jakby nie można było za 1 razem załatwić... Może to hobby takie????:-):-):-) Mówie Wam te starsze Panie są nie możliwe :tak::tak:

ale fajny czacik miałyście :-)

Ivi a mówiła ciocia mini żeby pomykać do lekarza bo to nie przelewki ;-). Ja tak łaziłam z zatkanymi zatokami trzy tygodnie i jak mnie potem siekło to przez dwa tygodnie się leczyłam . Oby szybciutko przeszło :tak:

Lina niezła teściowa :-D Ja już wszystkie konflikty mam nadzieję mieć za sobą . ... Ale męża to Ty prostuj - czas odciąć pępowinę ;-)

A mnie się dziś brzuch stawia cały dzień - twardy jak kamyk jest i do tego pobolewa ( ale nie jak na okres )
Jak to jest u Was z tymi brzuchami ?? też tak macie ??

mnie się czasami stawia, ale to jak wstane (pewnie zbyt gwaltownie), albo w nocy (pewnie tez zbyt gwaltownie sie przekręcam).. no i po zbyt dlugim spacerkowaniu tez się stawia... bezboleśnie, ale odczuwalnie.
Doktorka mi powiedziala, ze jezeli będzie się stawiał regularnie. np. 3 razy w ciągu godziny przez caly dzien to mam do niej sie zglosic.

poważnie ???
Mnie z Boryskiem też się stawiał tylko nie pamiętam jak często ...
ale to normalna sprawa była według moich lekarek ...
Mnie si ę stawia czasami z pięć razy w ciągu godziny :szok: a dziś to już calutki dzień :dry:

ja tam lekarzem nie jestem więc nie wiem nic dokladnie... Moja doktorka dmucha-chucha na zimne i czasami przesadza pewnie... no ale gdyby regularnie mi się stawiał to mam się zgłaszać... co lekarz to inna pogadanka więc same widzicie:P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry