reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
helooo
kurde znowu mnie wzielo :wściekła/y: wczoraj nochal zatkany jak cholera, pol nocy nie przespalam:wściekła/y: a dzis juz zdycham na calego:wściekła/y:
gadalam chwilke z Kasiurek, oj ona i Bozienka to dopiero beda mialy fajerwerki w szpitalu :shocked2::cool2:

fajna mialyscie pogadanke dzisiaj, fajnie, ze Wam chociaz wesolo, bo u mnie nastroj do d....szkoda gadac normalnie:no: to narzekac nie bede, nie ma sensu:no:

ide oblukac pozostale watki, bo w sumie nie wiem co mialabym pisac...bez sensu:-(

dobrze, ze miska sie odezwala i wlasnie ciekawe co u Doris.

oooo i widze, ze Kasiurek sie odezwala, to dobrze:tak:

IKurde pisalam.neta cos nacisnelam w fonie i go wsyslo nie wiem co ajako pisala ale mala m?a juz prwie 2 kilo w 29t2dniu wedlug usg 31t2dni wiec2 tygodnie do przodu. Brzuch mi sie sporo podniosl to moj maz zauwazyl wszyscy ginekolodzy w szoku ze ja nie czulam ze sie szyjka skraca i ze brzuch stawia bo mnie nie bolal bolalo w czasie kroplowki jakby szcypanie w pochwie i ttyle w pon bedzie badanie i zobacza jak dluga szyjka. Co do felka ttzn tego leku to jak mi kroplowke dali lapy sie trzesly jakbym delirke miala ale dostalam.potas i mi

Ostatnia edycja:
Musze pisac w ratach dali potas i kolatanie serce i delirka minela teraz jem felka co 3 godziny. I jest lepiej brzuch miekkszy z dnia na dzien coraz dluzej. Ale wiem ze ten lek musze brac juz do minum36 tygodnia

Manta dzięki , ja raczej staram się być rozsądna i nie panikować bez przyczyny ... tylko chciałam porównać jak na tym etapie to wygląda u innych :tak:
Moja siostra przed chwilką mi mówiła że u niej też cały czas się stawiał w trzecim trymestrze ...
Chyba dziś po prostu za bardzo poszalałam i dlatego tak mi się stawia :tak:

Kasiurek jak Cię tam traktują ?? Jak znosisz te wszystkie leki ??

K&M no to wszystkiego najlepszego :-D

reklama
aaaaaaaaaaaa , zapomniałam wam napisać że po tych wczorajszych pogaduszkach o porodzie śnił mi się poród ..
W jednym pokoju z telewizorem i z trzema łóżkami z pościelą leżałam ja , villandra i Angel :-D trzymałyśmy do góry nogi żeby nas miej bolało i oglądałyśmy jakiś film . A jak się skończył to Angel stanęła na łóżku i zaczęła rodzić .. Przybiegła położna i jej mąż i pięć minut później oglądałyśmy Dorianka :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry