reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Hejaaaahej :-)

problemy ze snem to chyba podstawa u Wszystkich teraz - ja wczoraj jak zasnęłam tak wstałam o 3 i do 7 siedziałam :dry: ale o 7 znów się położyłam i dopiero co wstałam :-):-):-) piję kawusię :-):-) zjadłam serek miałam nigdzie nie wychodzić ale coś mnie nosi :-):-):-) nie ma opcji żebym w domu siedziała będę z M latać - najwyżej wszystko mu się 2 razy wydłuży ale to są "plusy" posiadania słoniątka :-D:-D:-D

Wczoraj w pracy kierownik powiedział, że nic nie przytyłam :-D:-D:-D:-D oprócz brzuszka no i może troszkę tyłek ale twarz i wszystko od góry tak jak byłam :-D:-D:-D widac moja i doktorka waga jakoś fałszuje , że +15 kg wyszło :-):-)

Dziewczyny jak fajnie macie już 32 tc a to już bezpiecznie!!!!! Gratuluję :-):-)

reklama
Witam was
Ja dzis nastawilam sobie budzik na 9 i leswo wstalam ide do poloznej dzis wiec wolalam nie zaspac .Ja tez mam problemy ze snem i jakos tak dluzej musze pospac pozniej .Dzis mam multum prasowania i prania ,chlebek zostal pochloniety i dzis pewnie jeszcze jeden bede piekla

hej hej
ja nawet nie mam większych problemów ze snem, za wyjątkiem czterokrotnego spaceru do WC, ale później bardzo szybko zasypiam.
ja dzisiaj też mam w planach ogarnąć mieszkanie i jakieś zakupki.
Ewstra i inne dziewczyny powodzenia na dzisiejszych wizytach

witam sie i ja

ja nockę miałam taką sobie,nasz wędrowniczek obudził się z płaczem o 3 jakoś usnęła i później o 6,normalnie jak tak dalej będzie to padnę ze zmęczenia

Inamorate tak jest zawsze jak nie wolno to się chce najbardziej :-):-):-)

Ja tez jakiegoś powera mam dziś - ostatnio 2 dni pochodziłam to i 3 mi się nie chce w domu spędzać :-) fajnie tak cuś porobić a nie łózko, tv, komp, lodówka i od początku :-D:-D:-D

Kasiurek Bozienka urodziła chyba w 31 tygodniu i 4 dniu ciąży - tak jest chyba wpisane w liście rozpakowanych Mam :-)

Hejo:-D
Wstałam o 11:szok:
Ja dzisiaj zaczynam 30 tydzien:-Di z tej okazji jem pierogi:-D
Pogoda jest okropna szaro tak ze choinke sobie zaswiecilam:-)
A Bozienka chyba urodzila w 33 tygodniu jak jej robili to ostatnie usg to lekarz mowil ze ciaza starsza o dwa tygodnie jest.
Pije kawke:-)i tradycyjnie nic mi sie nie chce:-)

reklama
Inamorate tak jest zawsze jak nie wolno to się chce najbardziej :-):-):-)

Ja tez jakiegoś powera mam dziś - ostatnio 2 dni pochodziłam to i 3 mi się nie chce w domu spędzać :-) fajnie tak cuś porobić a nie łózko, tv, komp, lodówka i od początku :-D:-D:-D

Kasiurek Bozienka urodziła chyba w 31 tygodniu i 4 dniu ciąży - tak jest chyba wpisane w liście rozpakowanych Mam :-)
dziekuje ;] zawsze o nowych watkach zapominam:wściekła/y::no::-p:blink::eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry