Hejaaaahej :-)
problemy ze snem to chyba podstawa u Wszystkich teraz - ja wczoraj jak zasnęłam tak wstałam o 3 i do 7 siedziałam
ale o 7 znów się położyłam i dopiero co wstałam :-):-):-) piję kawusię :-):-) zjadłam serek miałam nigdzie nie wychodzić ale coś mnie nosi :-):-):-) nie ma opcji żebym w domu siedziała będę z M latać - najwyżej wszystko mu się 2 razy wydłuży ale to są "plusy" posiadania słoniątka 

Wczoraj w pracy kierownik powiedział, że nic nie przytyłam

oprócz brzuszka no i może troszkę tyłek ale twarz i wszystko od góry tak jak byłam 

widac moja i doktorka waga jakoś fałszuje , że +15 kg wyszło :-):-)
Dziewczyny jak fajnie macie już 32 tc a to już bezpiecznie!!!!! Gratuluję :-):-)
problemy ze snem to chyba podstawa u Wszystkich teraz - ja wczoraj jak zasnęłam tak wstałam o 3 i do 7 siedziałam
ale o 7 znów się położyłam i dopiero co wstałam :-):-):-) piję kawusię :-):-) zjadłam serek miałam nigdzie nie wychodzić ale coś mnie nosi :-):-):-) nie ma opcji żebym w domu siedziała będę z M latać - najwyżej wszystko mu się 2 razy wydłuży ale to są "plusy" posiadania słoniątka 

Wczoraj w pracy kierownik powiedział, że nic nie przytyłam

oprócz brzuszka no i może troszkę tyłek ale twarz i wszystko od góry tak jak byłam 

widac moja i doktorka waga jakoś fałszuje , że +15 kg wyszło :-):-)Dziewczyny jak fajnie macie już 32 tc a to już bezpiecznie!!!!! Gratuluję :-):-)
zaraz siądę i będę płakać 
no dziękuję język mi wyszedł Mamuś będzie miała zajęcie