reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
nusia trzymam kciuki za sprawne i terminowe malowanie.

Ja tam już w żadne terminy nie wierzę - małż dziś rano sobie znowu pospał, potem 1,5h przed kompem z gierką... Na koniec stwierdził, że za długo chyba spał... No to mówię, że jego sprawa. I zdziwiony, że zła nie jestem. Mówię, że nie, bo przecież wie, co ma zrobić, a zła to będę jak się nie wyrobi w czasie i tyle. Więc orzekł, że wtedy się wyprowadzi. Hmmm - uroczo, proroczo.
Sąsiada też jeszcze nie ma - a w du... mam ich wszytskich. Ja od rana część ubranek poskładałam (tych, po które będę sięgać najwcześniej w lipcu), teraz pralka pierze nasze rzeczy, a ja mam chatę wolną (M do pracy, dziadek ulotnił się żeby pogrzebać coś u matki - Bogu dzięki że nie w domu ;-)),więc se zaraz zapodam coś z cd-teki i ogarniam dalej, co trzeba zanim mnie leń dopadnie.

inamorate głowa do góry - początki są trudne, ale jak trochę przywykniesz do laby, to jeszcze Ci się spodoba :-D

Maruusia miłego i owocnego wybierania

Witam wszystkich:-)
Tunia - jak by tak można było to byś nie nie wyrabiała z robieniem tych pierogów takie byś miała zamówienia :-D
A mnie dzisiaj za wcześnie obudzili :wściekła/y:Normalnie chociaż do 13 a dziś tylko do 10.Chciałabym się przestawić ale do 3 w nocy spać nie mogę :wściekła/y:I nawet jak wstałam raz po 3 godzinach snu do lekarza to i tak padłam dopiero o 3 :wściekła/y:.
Zastanawiam sie cały czas nad komodą jaką ma mieć wysokość :confused:ma stać koło łóżeczka małego.A w czwartek planuje zamówić robić będę na wymiar.
Vill - ja czekam na fotki mebelków :-)

nie wiem dziewczynki co mi dolegało przed chwila....zjadłam 2 bulki z dzemem, a po 15 min biegem do lazienki - musialam zwymiotować. i teraz czuję się ok bo pożarłam pół opakowania chipsów bekonowych- bo taka mnie ochota napadła:szok:

Czyżby mój synuś nie lubił dżemu???

dzien dobry,
ja tez dziś wstałam o 11-tej i tez tylko dlatego, że mnie domofon obudził:wściekła/y::no:,a nie spałam do 5-tej i ciut lewituję.
właśnie pije kawę, przekonałam ekspress, żeby się zlitował i mi zrobił (ponieważ sie skubany popsuł) i był litosciwy tym razem :-D.
inamorate lez grzecznie, wiem, że to baniackie zajęcie, ale troszke polezysz i potem jaka radość, może poproś znajomych o jakies ciekawe książki, filmy, wciagająca grę komputerową (zabija czas jak nic, wierz mi, nie jestem entuzjastą, ale na okres leżenia dała mi zajęcie:-D).

co do remontów i przemeblowań, my juz szafy zakupione i skręcone, teraz tylko poustawiać sypialnie od nowa żeby dla małej kącik przytulaśny był. niestety znowu musze zrobic remont łazienki :wściekła/y:, u nas to taki standard jeden remont w roku łazienki musi być:wściekła/y:, albo nas zaleją albo coś robia , ostatnio termy ściagali i zakładali ciepłą wodę. trzeba tez kuchnię odmalować i przedpokój i będzie już całkiem pieknie. tylko mój m. ostatnio tyle pracuje, że chyba sama to zrobię:eek:, żeby się przed porodem wyrobić:eek::eek:. M. sie stara bo chce miec wolne jak mała się urodzi, więc w pracy prawie mieszka :-(

tunia no nie, z tymi pierogami to narobiłas mi niezłego smaka. kurcze na wage boje sie wejść, a teraz jeszcze pierogi będa mnie przesladować :-D, ehhh potem sie hurtowo schudnie włącznie z kilosami nabitymi przed ciążą (mam nadzieję :dry:).

ja tez pół nocy nie spałam, a jak już zasnęłam to mi się śniły ubranka dziecięce w stertach, powiem, że dość męczące to było, bo co się obudziłam i zasypiałam to te ubranka w różnych kolorach

obudził mnie telefon, moja przyjaciółka zadzwoniła, że jej BETA spadła (w sylwestra chwaliła się że jej test wyszedł pozytywny), takie smutne wieści z rana... już tyle lat się starają :no::-(
cały świat dzisiaj smutny
w piątek organizujemy z kolegą koncert kolęd, może jak pośpiewam to będzie lepiej chociaż śmieją się, że jak zacznę ćwiczyć przeponę to mogę wylądować na porodówce :-p

Dzień dybry ;-) wszytkim

Tunia ... Ja tez o 11 :o sie ppdnioslam .. Dziewczynki Kozidrak zanim mój poerworodny nie wróci do szkoły , bo wtedy zaś z samego ranca zryw włącznie z sobota ;( do poniedziałku mam czas żeby sobie kojarzyć ;)

Jeszcze wczoraj sie późno polozylam musiałam brata na pogotowie zawieźć i wy zejść z nim "swoje" w kolejce ;( bidny dostał leki i pomogło ;)

reklama
monika zrobiłam sesję foto - plan był na dziś, tylko na później, ale zrobiłam już i juz wklejam wszytsko, gdzie trzeba ;-)

perelandra współczucia dla przyjaciółki - rzeczywiscie smutne to...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry