• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Inamorate - spoko :-):-) ja tam może jestem jakaś inna ale mi leżenie w szpitalu nie przeszkadza - dadzą jeśc (fakt paskudnie), sprzątać i zmywać nie karzą , nikt Ci nie chrapie nad uchem chyba,ze trafisz na chrapiącą ciężarówkę :dry: Rodzinka pyszności Ci donosi :-):-):-):-):-) w spokoju możesz książeczki czytać - cisza, spokój - na dłuższa metę męczące napewno - ale 3-4 dni to jak w spa :-D:-D:-D:-D

reklama
Inamorate - spoko :-):-) ja tam może jestem jakaś inna ale mi leżenie w szpitalu nie przeszkadza - dadzą jeśc (fakt paskudnie), sprzątać i zmywać nie karzą , nikt Ci nie chrapie nad uchem chyba,ze trafisz na chrapiącą ciężarówkę :dry: Rodzinka pyszności Ci donosi :-):-):-):-):-) w spokoju możesz książeczki czytać - cisza, spokój - na dłuższa metę męczące napewno - ale 3-4 dni to jak w spa :-D:-D:-D:-D

o teraz to się nie mogę doczekać :-D chrapiąca ciężarówka mi nie grozi, bo będę miała osobną salę :cool2:

bozienka - widze ze tobie nic nie przeszkodzi !! ale zeby przez plot??? no i ty masz sie najfajniekj bo nawet ja w styczniu urodzisz to mala ma pluca juz na 100 % sprawne wiec to najwazniejsze ale mam nadzieje ze po 36 ;]

ivi - ja tez chce sie nazrzec i rowniez marze o tym zbey 6 tygodni pologu minely i zbeym mogla ciwczyc- nawte mezowi powiedzialam ze po tych paru tygodniach lezenia plackiem chce sie na areobik zapisac- bo powinno pomoc we woceniu do formy ze tak powiem sprzed ciąz ;> bo w sumie bedzie dietka mamy karmiacej i cwiczenia to powinno byc ok - ale zoabczymy czy zycie mnienie zweryfikuje ;]ale maz powiedzial ze sprawy nie ma ze bedzie z dziecmi siedzial jak ja bede fikac fikolki - ackolwiek on mowi ze wolabym zebym byla taka jak jestem bo w koncu ma za co chwycic - kocham go ale 73 kg dla mnie za duzo (tyle przed ciaza mialam) moje marzenie 63 z lat 18 tych ale jak bedzie 68 to tez bede zadowolniona i to mega ;]

_Linka hahahah spa rewelacja nudno pielengniarki z laska chodza obslugoja i chrapiace ciezarowki spiewajace kolysanki hahahah rewelacja a i iv ma racej spa z noworodkiem :) dziala na pobudzenie bebenkow ;)

kasiurek niby plucka juz sa rozwiniete ale ja tam wole urodzic w polowie lutego a najlepiej w dniu terminu bede miala pewnosc ze mautka juz jest dobrze rozwinieta hmm tylko z moja 2 tygodniowa roznica okresowo wielkosciowa to i na poczatku lutego bedzie dobrze a nawet pod koniec stycznia :szok:

Ostatnia edycja:
bozienka ale sie usmiacham -bo wyobrazilam sobie ciebie z tym brzuszkiem jak mikolaj na tym plocie no nie moge przestac sie smiac.
Co do ciszy i spa to faktycznie jak taki malec plakac bedzie to super spa muzyczne wrecz- tutaj wychodzisz ze szpitala do 24h a po cesarce 3doby .

Kasiurek - ja przed Tymkiem miałam 53kg.. teraz ciążę zaczynałam od 58 (ale rozmiar i tak 36). A teraz mam już sporo ponad 70kg! i niezbyt dobrze się czuję taka wielka.. tracę na tym i ja i mąż, bo na przytulanki nie mam ochoty jak w lustro popatrzę :/ Też mężowi powiedziałąm że będzie miał dyżury przy dzieciach a ja będę znikać na basen albo gdzieś na ćwiczenia, ale on nie widzi problemu bylebym tylko była zadowolona z mojego ciała ;)

dziecko ogarnięte, ogląda bajki - lecę sprzątać ile dam radę!!

I nastraszyłyście mnie z tym szpitalem teraz :baffled: Fakt co ja z dzidzią zrobię, nigdy nie miałam noworodka na rękach, nawet niemowlaka nie brałam bo się bałam :baffled: o matko:szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry