• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Pogaduchy o maluchach. Rady i Porady

Wisieńka

Fanka BB :)
Zakładam wątek dla mam rozpakowanych abyśmy mogły wymieniać się opiniami, radzić i pomagać.

Moja Emilka ma czkawki kilka razy dziennie. Niby jej to nie denerwuje bo jest wtedy spokojna ale chciałabym znalexć jakiś sposób żeby jej szybciej przechodziło. A jak jest u was???

reklama
u nas też mały czczka . gdzieś wyczytałam że można lekko dmuchać w twarz dziecku .ja po prostu nosze małego pionowo i szybko przechodzi .

U mnie sprawdza się podanie piersi lub butelki (dokarmiam Małą butelką) i założenie czapeczki. Zauważyłam, że dostaje czkawkę jak troszkę się przechłodzi.

moj mały robi niemal przy każdym karmieniu a czasem nawet więcej.. szczególnie gdy ma nowego czystego pampersa:-D w nocy coś ostatnio nieco mniej, bo tylko raz góra dwa razy go przewijam.. u niego kupy są żółte z grudkami, rzadkawe - czy u Waszych też?

reklama
moj mały robi niemal przy każdym karmieniu a czasem nawet więcej.. szczególnie gdy ma nowego czystego pampersa:-D w nocy coś ostatnio nieco mniej, bo tylko raz góra dwa razy go przewijam.. u niego kupy są żółte z grudkami, rzadkawe - czy u Waszych też?
też też jak żółte to dobrze :-D:-D:-Dtematy super.....nie ma co ... dobra kupa to podstawa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry