reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

POGADUCHY O WSZYSTKIM

reklama
Jednak zima ma mnóstwo uroku! :)

Melduję się już po weselu.
Muszę powiedzieć, że wybawiłam się swietnie!
Wbrew przeczuciom czułam się super, nawet tańczyłam!!!
Ale poniedziałek musiałam odespać!

No no Agnexx rozrywkowo u Was ostatnio...

Słuchajcie, zdecydowałam sie w końcu zmienić szkołę Alexowi, od poniedziałku chodzi do nowej, troche się denerwuje, ale już miałam dosyć problemów i niemożności ich rozwiazania, szkoła prywatna, kupa kasy, a co zgłaszam temat, to cisza, nie da się, a dzieci z ADHD i różne urwisy robią co chcą bo to bezstresowe wychowanie, a mój Alex miał boleści brzucha i inne tam z nerwów, to mówili, że ja wymyslam... no to zakończyłam temat, a jeszcze udało mi się go przeniesć do takiej szkoły obok mojego domu (jak zapisywałam go do I kl. to tam juz od roku miejsc nie było, a w drugiej klasie mogli przyjac nowedzieci, bo mają wiekszą sale). Dzisiaj poszedł sam do szkoły, oby się tam dobrze zaklimatyzował, na szczęście w klasie ma 2 dziewczyny i 1 chłopca z przedszkola...  :)

Edzia- zdawaj relacje na bieżąco, jak mu sie tam podoba.
Myslę, że trzeba ufac swojej intuicji.
Ja przeniosłam dziecko (co prawda, w przedszkolu) i zastanawialiśmy się czy nie zrobiłam błędu.
Ale nigdy nie żałowałam.

Na tym weselu, to chyba przesadziłm ;D
Dzidzia mi się obróciła główką do góry...
Mam nadzieję, że jeszcze zmieni zdanie...

reklama
Na razie jest ok, tzn. jak widzę, to nauka na dużo lepszym poziomie, a klasa fajniejsza, o dziwo Alex szybko się zadomowił...

Do góry