Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
;D Jakie piekne kolorki..i ścian ...i pościelki! A ja wczoraj ściagłam baldachimek...wsadziłam wszystko do łóżeczka i zakryłam kocem!...bo przecież u mnie jeszcze miesiąc... :-[
Frutisek, ty to szalona jesteś
ja i tak wszystko rozłoże w poniedziałek i nakryje prześcieradłem zeby się nie kurzyło
a tak mi sie obrazki wasze podobaja że zaciągne do roboty K. on lubi sie tak bawic to niech troche popracuje ;D karusia, jakie to wszystko śliczne
karusia śliczności i tak wszystko ładnie do siebie kolorystycznie pasuje
ja łóżeczka jeszcze ubranego nie mam : może w przyszłym tygodniu ubiorę... albo jak będę w szpitalu to Sz ubierze. nie chcę, żeby się kurzyło, a poza tym w łóżeczku lezy sterta ciuchów do wyprasowania
Wszystkie pokoiki śliczne, a te obrazeczki - cudo
W związku z tym , ze do terminu zostało mi jeszcze dwa tygodnie u mnie juz dopiete (prawie) wszystko na ostatni guzik. A to zdjęcia pokoiku Martuni
FIU,FIU Monia...toż to profesjonalizm w każdym calu..LUXUS....pieknie...ale u mnie biednie ale tez pieknie,najpiękniej....i nie zamieniła bym mojego biednego kącika z żadnym.. : :
Frutisek niepier.... u ciebie ciepło a to najwazniejsze dla maleństwa a gdzie skromnie to ja nie wiem :
a wogóle to uważam że odwala nam troszke z tym strojeniem przciez dzidzia i ta to "oleje"
robimy to tylko i wyłącznie dla siebie, prawdziwe egoistki z nas