• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Polskie mamusie w Anglii

kropka- to nieźle wa wyrolowali... ja mam zamiar złożyć aplikacje do cansilu o dom... bo podobno należy mi sie bo mam małe dziecko i mamy niskie zarobki... tu mam troche mało miejsca bo Denniska pokój jest tak małe że wchodzi tylko łóżeczko i już zostaje tylko metr na metr do chodzenia... nasza sypialnia też mała ...w porównaniu do innych flatów to jest tragedia:/

reklama
jasne zlozcie,co prawda zanim sie dostanie mieszkanie to troszke trzeba czekac,ale na pewno warto. My tez zlozyslimy aplikacje o mieszkanie z councilu jak jeszcze bylam w ciazy. Dostalismy kategorie C ze wzgledu,ze nie mamy pokoju dla dziecka i do tej pory czekamy. Mielismy jedna oferte,ale odmowilismy,ze wzgledu na okolice w jakim przyznali nam mieszkanie. Teraz juz nie mozemy liczyc na kolejne oferty,gdyz ja podjelam prace i nasza zarobki sa zbyt duze. Po slubie planujemy kupic tutaj jakies mieszkanie

my bylismy ogladac dzisiaj jedno mieszkanie. Mieszkanie piekne,czysciutkie,zero wilgoci,plastikowe, podwojne okna,duza sypialnia i ogromny salon. Jezeli spuszcza nam troszke z czynszu to na pewno je wezniemy. szukamy w miare taniego,gdyz musimy odkladac na slub,a potem chcemy kupic mieszkanie swoje. Czynsz tego mieszkanie 495 plus rachunki i wydaje mi sie,ze mimo dobrego stanu mieszkania to troszke duzo jak na 1 bedroom. Zobaczymy co powiedza w poniedzialek. Maja dzwonic do p i dac odpowiedz czy czynsz moze byc troszke nizszy.

no to rzeczywiście trochę dużo my za dwa bedroom płacimy 400 samego czynszu, muszę w końcu wypisać tą aplikacje do cansilu tylko że bez jezyka to trochę trudno

moi rodzice jak mieszkali w walii,to tez za 2 bedroom placili niecale 400 funtow, ale duzo zalezy od miejsca gdzie miszkasz. U nas mieszkanie 1 bedroom kosztuja minimalnie 420,a 2 bedroom to juz powyzej 500;/

na pewno tak,szkoda tylko,ze zarobki takie same:) wczoraj mieli dzwonic z agnecji i powiedziec nam czy dalo by sie troszke czynsz obnizyc,ale oczywiscie nikt nie dzwonil;/
dzisiaj P ma dzwonic do nich.
Jak juz bedziesz miala ta apilikacje i bedziesz potrzebowac pomocy to daj znac:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry