Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Wiesz co, w zasadzie to my tylko na slub idziemy i pozniej na obiad. Co prawda babcia sie napalila, ze sie mlodym zajmie, ale jakos sobie tego nie wyobrazam... a poza tym jestem niewyspana, wszystko mnie boli, i poki co nie jestem w stanie wyobrazic sobie rozlaki z moim Slonkiem na dluzej niz 2 godzinyskunkanka - a co z Wojtusiem na czas wesela? ty karmisz cycem, prawda? Ja mam za miesiąc wesele i nie wiem jak to będzie, ale mleko już kolekcjonuje w zamrażarce, tylko ile mi tego potrzeba jak nie będzie mnie ok. 10 godzin? no i mój nie łapie jak sie ciucia z butli, za duzo mu leci
tez nie wchodzę w dżiny sprzed ciąży![]()
zresza tak dlugo jak Ty raczej sie bawic nie bedziemy. Ani tanczyc nie moge, ze wzgledu na kolana, a poza tym to tacy dosc dalecy znajomi M, z naszych znajomych bedzie tylko szwagier i szwagierka, wiec... no coz.. A co do mleka - moze zacznij malego przyzwyczajac powoli do butli, do swojego mleka, no bo jak inaczej?...
a, Spaczyna to jest fajne:-) 6 kroków do szczupłej sylwetki po porodzie - zdjęcie