reklama

Pomniejszamy się :)

U mnie od jakiegoś czasu waga stoi w miejscu, co mnie baaardzo cieszy bo nareszcie wyglądam jak kobieta a nie jak wieszaczek:-D

reklama
4 tygodnie po porodzie - 13 kg mniej i jeszcze 7 kg do wagi wyjściowej (której już pewnie nigdy nie osiagnę :-p) myślałam, że szybciej będzie mnie ubywać :laugh2:

skunkanka - a co z Wojtusiem na czas wesela? ty karmisz cycem, prawda? Ja mam za miesiąc wesele i nie wiem jak to będzie, ale mleko już kolekcjonuje w zamrażarce, tylko ile mi tego potrzeba jak nie będzie mnie ok. 10 godzin? no i mój nie łapie jak sie ciucia z butli, za duzo mu leci :baffled:
tez nie wchodzę w dżiny sprzed ciąży :zawstydzona/y:

a mi do wagi wyjściowej zotało 3 kg :-), jak młody dalej będzie tak jadł, to zje mnie całą;-)... w sumie tak z 5 kg więcej mógłby wyssać

Macie jakąś fajną stronkę z ćwiczeniami?

skunkanka - a co z Wojtusiem na czas wesela? ty karmisz cycem, prawda? Ja mam za miesiąc wesele i nie wiem jak to będzie, ale mleko już kolekcjonuje w zamrażarce, tylko ile mi tego potrzeba jak nie będzie mnie ok. 10 godzin? no i mój nie łapie jak sie ciucia z butli, za duzo mu leci :baffled:
tez nie wchodzę w dżiny sprzed ciąży :zawstydzona/y:
Wiesz co, w zasadzie to my tylko na slub idziemy i pozniej na obiad. Co prawda babcia sie napalila, ze sie mlodym zajmie, ale jakos sobie tego nie wyobrazam... a poza tym jestem niewyspana, wszystko mnie boli, i poki co nie jestem w stanie wyobrazic sobie rozlaki z moim Slonkiem na dluzej niz 2 godziny:sorry2: zresza tak dlugo jak Ty raczej sie bawic nie bedziemy. Ani tanczyc nie moge, ze wzgledu na kolana, a poza tym to tacy dosc dalecy znajomi M, z naszych znajomych bedzie tylko szwagier i szwagierka, wiec... no coz.. A co do mleka - moze zacznij malego przyzwyczajac powoli do butli, do swojego mleka, no bo jak inaczej?...:dry:

reklama
U mnie wygląda to tak:
waga wyjściowa przed ciążą: 65 kg
waga dzień przed porodem: 68,5 kg (w kulminacyjnym momencie 69 kg)
waga dzisiejsza: 62
obwód na wysokości pępka: dzień przed porodem: 108 cm
obwód na wysokości pępka: dwa tygodnie temu: 91 cm
obwód na wysokości pępka: 4 dni temu: 86 cm
obwód na wysokości pępka: dzisiaj: 82 cm
Waga zatrzymała się ponad tydzień temu i tak ani drgnie, ale centymetry ubywają. W prawie wszystkie spodnie wchodzę... ale prawie robi duuużą różnicę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry