Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

w nic absolutnie nic sie nie mieszcze
wstyd do ludzi wyjsc

przed zajsciem w ciaze mialam malo ruchu, wiec bylo 54 - 55, ale spodnie i gora w rozm 34/xs....a teraz gacie rozm 40, a gora M, przynajmniej w okolicach cyckow...i niestety talie mam, wiec jestem ciekawa, jak ja na siebie kiecke kupie...zostaja mi te odcinane pod biusem, ale wygladam jak "wila wianki".... a na wesele idziemy za trzy tyg. ...Ja zawsze była osoba przy tuszy i z wypukłą talią niż norma przewiduje :-) I mogę z doświadczenia powiedzieć ze sukienki które posiadają górę skrojoną w ten sposób optycznie odwracają uwagę od tali a przyciągają do biustu.a teraz gacie rozm 40, a gora M, przynajmniej w okolicach cyckow...i niestety talie mam, wiec jestem ciekawa, jak ja na siebie kiecke kupie...zostaja mi te odcinane pod biusem, ale wygladam jak "wila wianki".... a na wesele idziemy za trzy tyg. ...
Kurcze no ladna, ale ja nie moge takiego dekoltu posiadacJa zawsze była osoba przy tuszy i z wypukłą talią niż norma przewiduje :-) I mogę z doświadczenia powiedzieć ze sukienki które posiadają górę skrojoną w ten sposób optycznie odwracają uwagę od tali a przyciągają do biustu.
ŚLICZNA SUKIENKA a`la E.GÓRNIAK ROZ.M (626665424) - Aukcje internetowe Allegro
a zreszta juz nie mam gory M - teraz mi na L wskoczylo
ale na wadze kilogram mniej i to mnie zastanawia