Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
:-
Szlak mnie trafia tym ich podoszeniem statystyk porodów naturalnych.Tyle maluszków sie przez durni nacierpi
U nas to ,też cesarek nie chcą robić, ale jak są choćby najmniejsze wskazania, to nie ma zmiłuj się, tym bardziej ,że żona ordynatora ponoc przy porodzie zmarła!Tak to juz jest w tym cudnym kraju,ze cesarke robia w ostatecznosci,u mnie było wskazanie do cesarki,z usg w szpitalu wychodziło ze dziecko sie samodzielnie nie urodzi i lekarze mówili ze trzeba ciaże jak najszybciej rozwiazac,ale ordynator swoje i chcieli mi cewnik na wywołanie zakładac tylko ze z nerwów sama bóli dostałam i po 14h koszmaru zakonczyło sie cesarka,czekali tak długo ze synek urodził sie niedotleniony i na 7 punktów,a teraz biegam po neurologach,dobrze ze tyko tak to sie skonczyłoSzlak mnie trafia tym ich podoszeniem statystyk porodów naturalnych.Tyle maluszków sie przez durni nacierpi
Mam nadzieje ze Kamilka szybciutko po operaci dojdzie do siebie:-)
Wlasnie ogladnelam filmik!! tragedia!! tylko plakac!! jak pomysle ze moje malenstwo by takie cos mialo...czy juz pieniazki sa zebrane?? chcialabym cos przeslac ale prosze o dane iban i swift!! bo to z zagranicy...
Już nie potrzeba.