reklama

Pomóż Marcie wrócić do domu!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Płakać się chce jak się czyta takie historie, smutno Mi jak nie wiem mimo że jej nie znam :-( nie potrafię sobie wyobrazić co ona tak naprawdę teraz czuje :no: POWODZENIA KOCHANA!

Anineczka
dzięki za tą wiadomość ......
Marta super,że choć to tak szybko poszło --> jesteśmy tu z Tobą i wspieramy jak możemy ...

ja wciąż wierzę ,że uda się coś zrobić -&&&&&&&&&&&&&&&&!!!

Anineczka
jeśli będziesz miała jakieś info o Marcie daj proszę znać ....

mamo05 na pewno dam znać,sama bardzo interesuję się tym co będzie dalej.

Cel został osiągnięty,jednak ludzie dalej chcą wpłacać pieniążki i to robią.
Z samej strony gofundme jest już prawie 28 tyś,a jeszcze są inne konta,puszki w sklepach i dziś w mieście gdzie mieszka Marta ( Limerick ) jest organizowana impreza charytatywna na jej cześć.:tak:
Wiadomo,rodzina chce ratować Martę,tak więc pieniążki ponad stan bardzo się przydadzą w Polsce,na lekarzy,konsultacje i leki.

Czy już wspominałam,że ludzie są wspaniali? :dry:

Ostatnia edycja:
ja znam ją z widzenia, już nie pisze że szkoda bo fajna i w ogóle, gdzie tu sprawiedliwość, tylko ja głupia wpłaciłam za szybko i w treści napisałam dla Marty na samolot, zamiast ten krs. Jeszcze myślę, ze się jej uda, nie takie cuda się zdarzały.

wczoraj po raz pierwszy weszłam na jej blog i też mam łzy w oczach-jest mi jej tak cholernie szkoda,jej synka i męża i w ogóle ich wszystkich. Nie wierzę w cuda-jednak bardzo chciałabym się mylić i by ten cud się spełnił i by dziewczyna cieszyła się pełnią życia:tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry