reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pomóż Marcie wrócić do domu!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Okropne....wspomoglam tyle ile moglam zawsze to chociasz troszke do przodu.... mam nadzieje ze ja uratuja jeszcze.. trzymam kciuki

Płakać się chce jak się czyta takie historie, smutno Mi jak nie wiem mimo że jej nie znam :-( nie potrafię sobie wyobrazić co ona tak naprawdę teraz czuje :no: POWODZENIA KOCHANA!

Anineczka
dzięki za tą wiadomość ......
Marta super,że choć to tak szybko poszło --> jesteśmy tu z Tobą i wspieramy jak możemy ...

ja wciąż wierzę ,że uda się coś zrobić -&&&&&&&&&&&&&&&&!!!

Anineczka
jeśli będziesz miała jakieś info o Marcie daj proszę znać ....

mamo05 na pewno dam znać,sama bardzo interesuję się tym co będzie dalej.

Cel został osiągnięty,jednak ludzie dalej chcą wpłacać pieniążki i to robią.
Z samej strony gofundme jest już prawie 28 tyś,a jeszcze są inne konta,puszki w sklepach i dziś w mieście gdzie mieszka Marta ( Limerick ) jest organizowana impreza charytatywna na jej cześć.:tak:
Wiadomo,rodzina chce ratować Martę,tak więc pieniążki ponad stan bardzo się przydadzą w Polsce,na lekarzy,konsultacje i leki.

Czy już wspominałam,że ludzie są wspaniali? :dry:

Ostatnia edycja:
ja znam ją z widzenia, już nie pisze że szkoda bo fajna i w ogóle, gdzie tu sprawiedliwość, tylko ja głupia wpłaciłam za szybko i w treści napisałam dla Marty na samolot, zamiast ten krs. Jeszcze myślę, ze się jej uda, nie takie cuda się zdarzały.

wczoraj po raz pierwszy weszłam na jej blog i też mam łzy w oczach-jest mi jej tak cholernie szkoda,jej synka i męża i w ogóle ich wszystkich. Nie wierzę w cuda-jednak bardzo chciałabym się mylić i by ten cud się spełnił i by dziewczyna cieszyła się pełnią życia:tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry