Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja juz sie nauczylam operowac na laptopie sprawnie jedna reka I jak karmie to poczytuje bb albo cos tam sobie googluje na temat niemowlakow. 
podobno odkurzacz tak samo działa.Dzięki dziewczynki za odpowiedź na temat chusteczek biedronkowych w takim razie jutro ide zakupić 
ja włączam suszarke i nie kieruję strumienia na brzuszek włączam zimnee powietrze i suszarka leży na ziemi i młody automatycznie przestaje płakac i zasypia przy tym dźwięku jakieś czary chybapodobno odkurzacz tak samo działa.Dzięki dziewczynki za odpowiedź na temat chusteczek biedronkowych w takim razie jutro ide zakupić
Młody z tymi chrostkami na twarzy wygląda okropnie żal na niego patrzeć ,ale u was widzę podobnie.W środe się okaże czy to jakieś uczulenie czy faktycznie ten trądzik jak piszecie normalnie we włosach cała główka wysypana i karczek a uszka są całe szorstkie i kilka chrostek na klatce piersiowej .Ubieram go bardzo lekko więc chyba nie potówki boże już jestem głupia od tych ciągłych przypadłości-coś strasznego :-(
Od jakiegoś czasu młodemu przestało się odbijać kiedyś jak beknął to byliśmy w szoku jak staremu dziadkowi a teraz wogóle lub raz na jakiś czas cichusio takie niby nic.