Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja do porodu mam jeszcze sporo czasu, ale stracha to mam od pierwszych tygodni ciąży. Po przeczytaniu waszych opowieści jakoś mi raźniej i może nie jest ten poród aż taki straszny. :-)
no to ja hop do wanny sprawdzić czy w ciepłej wodzie mi przejdzie, i nic. Dzwonie do męza ze ma wracać bo muszę do szpitala o 12.30 jesteśmy na miejscu i pielegniarka kazała mi sobie usiąść i poczekać, bo porod tak szybko nie idzie, kobiety tam leżące dołowały mnie że leżą tam od wczoraj. Ja się upieram że juz musze przeć, jak zajrzeli mi miedzy nogi to w panike i zwołaliwszystkich bo Maja już wychodziła. Wychodzą z sali babki się wkurzaly, że jak można urodzić w 10 min. A łacznie od pierwszego skurczu trwalo to półtora godziny. To był ekstra poród.
to sobie żartowaliśmy i zapytał " Jaki pani sobie życzy wzorek 
skurcze zaczely sie nasilac ona sie wystraszyla miala 16lat wtedy
wiec zadzwonila po meza on po tesciowa i przyjechali a ona poszla bylo ok 12.30 jedziemy na porodowke skurcze juz z krzyza bolace bardzo ale jeszcze da sie wytrzymac. Maz mowi do mnei zebym nie udawala bo to nie moze bolec az tak wiec ja mu ze jak chce to mu takiego kopa dam ze poczuje choc polowe tego co ja
Dojechalismy na porodowke zadzwonilam do swojego lekarza polozyli mnie juz pod ktg i te co skurcze mierzy i leze rozwarcie 3cm o godz 17 bylo 5cm kazali chodzic pod prysznic i po korytarzu spacerowac wiec tak robilam wracam na lozko przychodzi polozna z pilka a ja odrau sobie pomyslalam ze super pocwiecze troche to mi ulzy ale superr!! i ciesze sie do meza
usiadlam na ta pilke oni kazali mezowi ustac za mna i zrobili nam zdjecie na pamiatke do gabloty i wiecie co zabrali mi ta pilke!!!! nie siedzialam nawet 2min na niej!!! myslalam z eich rozszarpie tak ale tak bolalo ze niechcialam sie kloci powiedzieli ze nie daja pilki bo jedna maja i ze mozna bylo swoja wziac no zesz kurde zebym wiedziala to bym wziela

teraz drugi porod ma ustalony na cc wiec mam nadzieje ze wczesniej sie nic nie zdrarzy ale wiem ze tu pilki i wanna i wszystko co chcesz jest do dyzpozycji rodzacej wiec ok
a Maje rodzilam w pl